Wiem rozumiem Pania bo sama jako au pair znalazlam takei agencje co nie dosc ze od rodziny braly 600E to jeszcze 200 od au pair...
Z tego co rozumiem szuka Pani au pair? Moze ja bym sie nadala...? Planuje wyjechac do Madrytu (tzn dokladnie pod Madryt) do mojego chlopaka i poczatkowo nei chce mu byc kula u nogi dlatego pomyslalam o au pair w hiszpani tak na wakacje by przez te 2-3miesiace zapoznac sie troszke z jezykiem... niestety ciezko mi znalez rodzine poniewaz nie mowie po hiszpansku w ogole... obecnie przebywam w niemczech u polsko-niemieckiej rodziny tak wiec po neimeicku bym sie dogadala niestety ciezko znalez mi taka rodzine... jesli Pania szuka au pair to prosze o kontaka moze akurat sie nadam... moj e-mail to: [email]
A co do agencji, au apir i rodzin nigdy nei mozna byc niczego pewnym i nie zawsze jest gwarancja ja za 1 razem gdy jechalam do DE przez agencje ja nic nei placilam ale rodzina i gdy agencja juz dostala swoja dzialke to cisza nic sie nie interesowala a gdy ja mialam problemy z rodzina to juz nie wspomne... za 2 razem wyjechalam przez strone www.aupair-world.net i tu akurta mialam szczescie trafic na fajan rodzinke jestem u nich do maja potem wracam do PL a otem no coz witamy w hiszpani....