Jak to robią latynoskie tygryski, czyli odławianie

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 54
poprzednia |
Niedługo zaczynają się wakacje, więc postanowiłam, że udostępnię wam relację z kursu uczy wręcz perfidnej manipulacji . Kurs prowadzi Włoch i Latynos .Zajęcia uczą w jaki sposób odczytywać i zmieniać partnerki jak rękawiczki. Mężczyzna posiadający takie umiejętności ma możliwość częstego zmieniania partnerek. Jest to sytuacja silnie uzależniająca i ktoś taki zaczyna spędzać czas szukając kolejnych uciech seksualnych z coraz to nowymi kobietami. Daje mu to może dużo radości, ale społecznie jest całkowicie nieużyteczne. Proponuję bardzo uważać na takich partnerów. Mogę również przesłać podręczniki z kursu . Osoby zainteresowane materiałami proszę o podawanie adresu e-mail.
....a jak już znudzą mu się wszystkie kobiety to zabierze się taki podrywacz za kolegów z ławki...a jak podrywacz dorośnie to zabierze się za dzieci....a potem, kto wie......może zacznie uwodzić budziki i widelce....to też może uzależnić....fajny kurs, fajny.....he he he....
"Mogę również przesłać podręczniki z kursu . Osoby zainteresowane materiałami proszę ..."

Jestes pewna Ze to upowszechnianie to dobry pomysL (po rozwiniEciu...)??
no to mamy jakiegos nowego inf., tylko po co to nam? :)))
Kurs prowadzi Włoch i Latynos .Zajęcia uczą w jaki sposób odczytywać i zmieniać partnerki jak rękawiczki.

++++++++++++++++++++++++
a po jakiego grzyba komus ten kurs??
wystarcyz pojechac do lloret czy magaluf i masz tyle polek/rosjanek/bulgarek ile chcesz.
a zoltaczka,syfilis,rzezaczka,aids i niechciana ciaza oraz urazy psychiczne i fizyczne gratis
To ja proszę z ciekawości. Mój adres : [email] )
No bo wiesz, my potrzebujemy instrukcji na piśmie, żeby odróżnić napalonego debila od normalnego faceta :):):)

Ja poproszę o film instruktażowy, koniecznie w języku polskim i koniecznie z tym sympatycznym panem od języka migowego w prawym dolnym rogu. Bo inaczej mogę zboczeńca nie rozpoznać, dam się przelecieć, a potem zakocham się na śmierć i popełnię samobójstwo, bo on puknie z kolei moją siostrę.
Ojej, przecież ja nie mam siostry :D
Mogę również przesłać podręczniki z kursu

+++++++++++++++++++++

jest video?? to tez poprosze :)

zi,me guzta mucho ezte tema :)
No to ja też bym prosiła . adres: [email]
ej, no dziewczynom nie dawaj.a wogole to wrzuc to na rapida kazdy sobie pociagnie jak bedzie chcial:).a ty Agniecha110 uwazaj bo nawet jak przeczytasz to i tak nic ci to nie da.tak cie puknie ze bedziesz myslala ze masz siostre.sa na to sposoby w tym poradniku pewnie.
E tam, ja też chcę. W końcu muszę wiedzieć kto mnie puknął, bo jak to taki zwykły Hiszpan to kiepsko, ale takim "latynoskim tygryskiem" to się można przynajmniej potem we wsi na dyskotece w remizie pochwalić. Byle by miał fajną dziarę na ramieniu, kolczyk w uchu i dużo żelu we włosach. Za innych się nie BIERE :D
Oj fajnie sobie humor przed snem poprawić :D
z tego co ci pasi to tylko dziare mam fana,na imprezie przed laty mi zrobili jak spalem.aleee... jak juz sie wyucze z poradnika to sobie zela zapodam iiiii.... pukam.drzyjcie
kuna fifa,bedem tygrys.a ile kilokgramow wazyc powinien taki tygrys?bo nie wiem
freland chociaż jedna dziewczyna, uniknie mojego losu to warto. Zostałam brutalnie pobita, miałam złamany nos i rękę. Tacy są Ci przystojni uwodziciele )
to bardzo przykre, co mówisz, wspólczuję, ale po prostu trafiłaś na bydlaków, w wydaniu polskim też ich niestety nie brakuje
to pozostanie tajemncą pewnie, dlaczego mają taki wpływ na kobiety właśnie Latynosi, włos na głowie staje, jak się przegląda niektóre wątki tego forum
to ja takze poprosze, jak mozna :) [email]
Osoby zainteresowane materiałami mogą pisać pod adres : [email]
ale filmu to nie otrzymałam... [email] :-)
dzieki z góry
Yyyyy, jakby Ci to powiedzieć. To taka ironia była...
a nie widzisz też ironii? a tu sięe posty nie pokrywają, alboj jakies jajka...:)
bardzo mi przykro,potraktowalem ten temat z jajem a tu masz.ochrona,ale kto cie tak urzadzil?autorzy poradnika?a i jeszcze jedno,piszesz/ Daje mu to może dużo radości, ale społecznie jest całkowicie nieużyteczne./pytam wiec,w jaki sposob bzykajac sobie mam byc splecznie uzyteczny?i co to znaczy?ruszajac dupa mam pompowac wode do nawadniania burakow czy jak?
ooops przekrecilem,mialo byc orchona.jesli to wszystko prawda to wierz mi bardzo mi przykro i mi cie szkoda.
BeaI a czemu znowu inf. juz nie jestem tym łobuzem co kiedyś)
to ja poproszę [email] Dziękuję!
Ja rowniez jestem zaintrygowana i poprosze na maila [email]
Pozdrawiam;)
POPROSZE TEZ: [email] wprawdzie ciekawosc to pierwszy stopien do piekla,ale co mi tam;D pozdro!
To ja też poproszę. Z chęcią poczytam [email]
Hej jak będzisz miała chwilkę to też mi to przyślij, chet5nie poczytam. Mail: [email]
Czy ktoś już to otworzył, to chyba nie jakiś wirus, co? Saludos:)
Jak możesz to prześlij jeszcze na: [email] :):)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 54
poprzednia |

« 

Programy do nauki języków