czy ktos wyjezdzal juz z tym biurem? zastanawiam sie nad wyjazdem na costa del sol do pracy i nie wiem czy to biuro jest godne zaufania??? za wszelkie info bede wdzieczna bo musze sie szybko zdecydowac... pozdrawiam
hej, ja planowalam wyjazd za posrednictwem tego biura, jednak dalam sobie spokoj bo w sumie placisz im sporo kasy za nic, chyba jedynie za telefon hiszpanskiego pracodawcy do Ciebie, tyle tylko ze biuro jednak istnieje bo osobiscie je odwiedzilam :) pozdrawiam serdecznie
mala00
28 maj 2007
dzieki za odpowiedz:) wiesz moze jakie sa inne biura, ktore posrednicza w pracy w Hiszpani albo jak ja znalesc i wyjechac tam? pozdrawia:)
tagtanka
28 maj 2007
mozesz poszukac tutaj:
http://pracuj.pl/student-praca-za-granica.htm
jesli o mnie chodzi to skonczylo sie na tym ze jade i tam po prostu poszukam pracy, co wychodzi duzo taniej niz placic posrednikowi
a co z tego wyjdzie to sie okaze :)
pozdrawiam
oćko
29 maj 2007
hej pisalam o tym na forum jakis czas temu ja tez planuje wyjazd z tym biurem z tego co szukalam po internecie inne biura nie maja w swojej ofercie pracy do Hiszpanii kiedys mialo biuro TEE ale juz nie organizuja takich wyjazdów prosze skontaktuj sie ze mna jesli oczywiscie masz ochote moj nr gadu 8699174 lub mail [email]
mala00
30 maj 2007
hej, zastanawiam sie powaznie nad tym zeby wyjechac tak poprostu i szukac pracy, ale sama- nie uwazam tego za dobry pomysl, moze ktoras z was chcialaby razem wyjechac?
oćko
30 maj 2007
hej ja zamierzam wyjechac di Hiszpanii w polowie lipca na 90 bede miala gdzie nocowac przez jakies dwa tygodnie i ogolnie pomoc w załatwainiu formalności jak cos pisz na gadu