HiszPania---Praca

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!!! Jestem poczatjujacy!!! Chciałbym wyjechac z kolega za granice na plantacje mandarynek badz pomaranczy. Czy ktos by mi pomógł znalesc ta prace. Legalna!!! I dobrze płatna. Ja chcem wyjechac w czerwcu po 20 czerwcu 2007roku. Piszczcie dobre i przetestowane firmy. POZDROWIENKA!!! LICZE NA WAS
witam
po pierwsze w czerwcu bedzie ciezko Ci zbierac pomarancze bo przewaznie sa one jesienia , najwieksze plantacje sa na poludniowym-wschodzie kraju tak od listopada do lutego
Winobranie zaczyna sie we wrzesniu ,w rolnictwie placa od 5 do 8 euro za godzine.
Sprobuj przez Maria on zalatwia takie wyjazdy na wpisach o truskawkach powinien byc numer telefonu do niego
A teraz chcem wyjechac do gdzie mam wyjechac. i bym prosił o numer ten do manarynek please na [gg]
Boi chcem wybrac sie za granice ale nie wiem gdzie zarobic na samochód i na 4 miesiace gdzies wyjechac nawet na 5 miesiecy??? Gdzie mi proponujecie?
I jakiego Maria mam sobie numer załatwic?
"Sprobuj przez Maria on zalatwia takie wyjazdy na wpisach o truskawkach powinien byc numer telefonu do niego"

Znajdź SE wątek "praca Huelva truskawki 3" w dziale "życie, praca, nauka" (albo wpisz w wyszukiwarkę HUELVA) i tam znajdziesz numer do Mario.

Do Mandaryny numery nie mamy niestety :]
tu masz numery do algi adres e-mail [email]
telefony [tel]
[tel]
[tel]

zadzwon do nich , oni zajmuja sie wyjazdami do hiszpanii
Poczytaj! I uwazaj zebys Ty tez nie trafil do obozu!!! Pozdrawionka z Madrytu http://www.dziennik.plDefault.aspxTabId=14&ShowArticleId=19765
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=19765
mam pytanie co do numerow, te do Maria mam ale praca sezonowa zajmuje sie tez Ewelina,biuro chyba jest w 'Kartaji' czy ktos ma numer do niej i moze go wrzucic tu to bardzo prosze,
Bo ja mieszkam w złociencu i nasz kierunkowy to 94 36 mieszkam w blokach zaraz przy Aldze to co ja moze do biura pujde odrazu
Ludzie wy chyba nie wiecie co piszecie albo wyjechali tam ludzie którym wszystko jedno czytać bez mózgu Firma UNNE to jeden wielki przekręt zrobili z nas czyli jakies 27 ludzi kilka grup osób kąpletnych idiotów wszystko to co było uzgadniane w polsce nie równało się z prawdą było całkiem inaczej po prostu dno w życiu nie zostałem tak wy.......bany w kosmos razem z 27 kolegami z polski.koles o imieniu LUKASZ PRZEDSTAWICIEL FIRMY UNNE to TOTALNY IGNORANT!!!!!!!!!!!! LUDZIE ZOSTALISMY BEZ KASY W DROGIM MIESZKANIU I 50 KILOMETRÓW OD MIEJSCA PRACY więc jeżeli ktoś pragnie się wybrać do pracy z Firmą UNNE OSTRZEGAM NIE WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o czym ty wogóle piszesz, nikt tu nawet nazwy firmy UNNE nie wrzucił, a ze zostałeś "wy...jebany" jak piszesz to przykre, ale nam zdaza sie urzywac mozgu :))) i im lepsza oferta tym mniej prawdopodobne ze na miejscu sie sprawdzi, gwiazdki z nieba za darmo nie dostaniesz, a posrednika trzeba sprawdzic za nim sie skorzysta z jego uslug, to nauczka na przyszlosc, ale dobrze ze napisales bedzie to przestroga dla innych naiwnych,
pozdrawiam
Czy slyszal ktos moze cos o personal solutions.firma zajmuje sie posrednicwem pracy ponoc...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia