nie polecam tej firmy to OSZUŚCI, wyjechałam z tej firmy tylko raz i nigdy więcej tego nie zrobię. Mogłabym dużo na ten temat napisać. Zbijają na ludziach kasę, a w momencie jak już wsiądziesz do autokaru to możesz liczyć tylko na siebie, bo ty ich już zupełnie nie obchodzisz. I na nic zdają się późniejsze telefony ze skargami. Ja wyjeżdżałam na pomidory,przed wyjazdem były zapewnienia z ich strony że będziemy mieli kontrakt na 5 miesięcy. Po około 3 tygodniach wyrzucili wszystkich z naszego transportu,ale to nic Dromader przysłał kolejny autokar na nasze miejsce, mimo że wiedzieli od nas jak tam jest. A można powiedzieć że warunki jakie tam panowały i to jak nas traktowali można porównać do obozu pracy. Niektórym osobom w ogóle nie wypłacono wynagrodzenia, a wszystkim bez względu na to czy wyrzucili cię po 5 czy po 10 dniach zabrali po 100 euro za mieszkanie (czyli za cały miesiąc). Mogłabym naprawdę sporo o tym wszystkim napisać. Ale powiem krótko NIE UFAJCIE DROMADEROWI!!! Piękni mówią tylko na początku,a jak już wpłacisz im pieniądze i wyjedziesz nie interesujesz ich wcale.