praca w Hiszpani przez firme rekrytacyjną unne?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Mam zamiar wyjechać do Hiszpani do pracy przez pośredniaka UNNE czy ktoś słyszał coś o tej firmie są żetelni, coś za dużo obiecują prosze o jakiekolwiek informacje byle prawdziwe dzięki z góry !!!!!!! piszcie na [email]
ktos pisal na ten temat ale wkleil pod inny temat:

sliwac 23 Cze 2007, 23:12 odpowiedz
Ludzie wy chyba nie wiecie co piszecie albo wyjechali tam ludzie którym wszystko jedno czytać bez mózgu Firma UNNE to jeden wielki przekręt zrobili z nas czyli jakies 27 ludzi kilka grup osób kąpletnych idiotów wszystko to co było uzgadniane w polsce nie równało się z prawdą było całkiem inaczej po prostu dno w życiu nie zostałem tak wy.......bany w kosmos razem z 27 kolegami z polski.koles o imieniu LUKASZ PRZEDSTAWICIEL FIRMY UNNE to TOTALNY IGNORANT!!! LUDZIE ZOSTALISMY BEZ KASY W DROGIM MIESZKANIU I 50 KILOMETRÓW OD MIEJSCA PRACY więc jeżeli ktoś pragnie się wybrać do pracy z Firmą UNNE OSTRZEGAM NIE WARTO!!!
czesc ja tez czuje sie oszukany przez ta firme i zastanawiam sie jak ty wyszedles z tego-czy musiales placic kare za zerwanie wstepnej umowy?pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Może byście opisali jak to wyglądało? Wzucę to na moją stronę o nieuczciwych posrednikach i pracodawcach

www.oszukany.pl
---------------------
[email]
Witam. Czy ktoś moze zna firmę pośredniczącą pracę z Wrocławia Dromader. Niby ma certyfikaty ,ale jakoś nie ufam takim firmom, byłabym wdzięczna za wiadomości .Może ktoś jechał z tą firmą do pracy w Hiszpanii?
bardzo prosze o opinie o firmie ACOSEPA , ktora jest w Tudela jest tam nabor do zbioru gruszek i jablek .. jesli ktos taM BYL PROSZE O POSDZIELENIE SIE SWOIMI ODNIESIENIAMI CO DO PRACODAWCOW ..CZY SA WYPLACALNIE ..
MIRECZKA
bardzo prosze o opinie o firmie ACOSEPA , ktora jest w Tudela jest tam nabor do zbioru gruszek i jablek .. jesli ktos taM BYL PROSZE O POSDZIELENIE SIE SWOIMI ODNIESIENIAMI CO DO PRACODAWCOW ..CZY SA WYPLACALNIE ..
MIRECZKA
Zalecam ostroznosc. Siostra była z nimi dwa razy. Pierszy raz było tak sobie. Zarobki kiepskie ale cos tam przywiozła. Ponownie pojechała z nimi na teneryfe miały byc zioła okazało sie ze plantacja pomidorow. Zarobiła przez 5mies., UWAGA!!! 600euro i na bilet powrotny. Wstyd przed rodzina i ambicja nie pozwalały jej wracac. To był prawie oboz pracy, choc fakt mogła wyjechac w kazdej chwili. Inaczej wygladaja stawki w biurze dromadera inaczej naprawde.Na telefoniczne interwencje z wyspy włascicielka dromadera odpowiadała "jak sie wam nie podoba to wracajcie" Krotko mowiac jesli to hiszpania kontynentalna zawsze wrocisz nawet stopem. Troche grosza na czarna godzine i trzezwa ocena sytuacji. Zle po tygodniu za walizke i do domu!!! Panie w biurze dromadera potrafia piekni mowic!!!!!Nie daj sie na to zlapac.
nie polecam tej firmy to OSZUŚCI, wyjechałam z tej firmy tylko raz i nigdy więcej tego nie zrobię. Mogłabym dużo na ten temat napisać. Zbijają na ludziach kasę, a w momencie jak już wsiądziesz do autokaru to możesz liczyć tylko na siebie, bo ty ich już zupełnie nie obchodzisz. I na nic zdają się późniejsze telefony ze skargami. Ja wyjeżdżałam na pomidory,przed wyjazdem były zapewnienia z ich strony że będziemy mieli kontrakt na 5 miesięcy. Po około 3 tygodniach wyrzucili wszystkich z naszego transportu,ale to nic Dromader przysłał kolejny autokar na nasze miejsce, mimo że wiedzieli od nas jak tam jest. A można powiedzieć że warunki jakie tam panowały i to jak nas traktowali można porównać do obozu pracy. Niektórym osobom w ogóle nie wypłacono wynagrodzenia, a wszystkim bez względu na to czy wyrzucili cię po 5 czy po 10 dniach zabrali po 100 euro za mieszkanie (czyli za cały miesiąc). Mogłabym naprawdę sporo o tym wszystkim napisać. Ale powiem krótko NIE UFAJCIE DROMADEROWI!!! Piękni mówią tylko na początku,a jak już wpłacisz im pieniądze i wyjedziesz nie interesujesz ich wcale.
Czesc! Chiałam zapytac od kiedy jest ta praca z Acosepą
Witam. Dzięki bardzo za otworzenie oczu.Chociaż czytając ich ofertę była trochę podejrzana, dużo życzyli sobie za transport.Pracowałam już w Hiszpanii i wiem że podróż jest o połowę tańsza niż sobie śpiewają no i koszty mieszkania,seguro i inne pochodne pochłaniają dużo kasy,a kokosów w zarobkach nie proponują.To tyle.Pozdrowienia
ACoSePa to posrednik miedzy farmerami - pracodawcami,
pewnie sprawdzic mozna tylko na miejcu, zalezy na kogo trafisz ...
hej.jezeli chcecie wyjechac do pracy i nie zostac oszukani korzystajcie z ofert z urzedu pracy.jest jedna firma ktora nie pobiera oplat i jest rzetelna i sprawdzona
witam! wyjechalem dzieki firmie UNNE do hiszpanii w kwietniu 2007 roku.bardzo duzo obiecywala mieszkanie prace zalatwienie wszystkich formalnosci.i wywiazala sie z tego w 100 procentach a nawet wiecej!!! prowadzila NAS za reke jak dzieci. mielismy wszystko na czas a w razie jakis problemow nie mowila- nie.pracuje na polnocy hiszpanii w znanej firmie produkujacej pociagi osobowe i nadal po 8 miesiacach mam kontakt bardzo dobry z pracownikami UNNE.jestem bardzo zadowolony z pracy tej firmy.
a jaka to firma?
moglabys cos wiecej napisac o tej firmie?
Ku przestrodze
http://www.itvp.pl/video.html?channel_id=499&site_id=811&genre_id=503&form_id=479&video=27725
Witam wszystkich.
Dostałem ofertę wyjazdu prze agencje Unne do Madrytu do składania komputerów.
Czy ktoś może był już w tej fabryce,albo wybiera się tam 03.04.2008r?
Jeśli tak to proszę o kontakt:
[email]
[gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka