Chętni na wolontariat do Hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Hej poszukuje osoby chętne na wyjazd na wolontariat miedzynarodowy do Hiszpanii jestem z Wroclawia wlasnie skonczylam studia i chcialabym wyjechac w ramach takiego programu termin skaldania projektow to 1 wrzesnia chetnie spotkam sie we Wroclawiu z kims zainteresowanym wspolnym przygotowaniem projektu i zalatwianiem formalnosci :)POZDR
hej chcialabym byc wolontariuszka w hiszpanii to moje [gg] Pozdrawiam....
czesc! chcialabym sie cos blizej o tym dowiedziec, bo prawde mowiac tez sie rozgladam za wolontariatem do hiszpani, moje gg to 2000408
jestem z pod wrocka, pozdrawiam
witam.. jak wygląda taki wolontariat? moje gg to 6018984... jesli mogłabyś wiedzieć napisać byłabym Ci niezmiernie wdzieczna. Pozdrawiam.
Hej:) czy moglabys napisac cos wiecej o tym wolontariacie?? moj e-mail [email]
hej

Ja jestem tez chetny na ten wolontariat!!!!!!!!
Teraz mam praktyki w Hiszpanii, wczesniej bylem tam na Erasmusie, wiec bardzo chetnie zobacze Hiszpanie jeszcze raz!!!!
Napisz cos wiecej o tym wolontariacie!!!
Na jak dlugo chcesz sie tam wybrac?

pozdro, Krzysiek
Hej chcialam wyjechac na wolontariat i stworzyc jakis wspolny projekt wieksza grupa ale dowiedzialam sie ze na miejsce szczegolnie do Hiszpanii czeka sie teraz do 7 miesiecy a to niestety za dludo wiec na wlasna reke wyjechalem do Madrytu i na razie nie zajmuje sie juz wolontariatem :)
aha na forum jest wszystko wpiszcie wolontariat i znajdziecie duzo inf. pozdr
Temat przeniesiony do archwium.