¿¿¿ to jest normalne ???

Temat przeniesiony do archwium.
31-56 z 56
| następna
dzieki za rade ,tylko ja nie wiem jak mu to delikatnie powiedziec, wiesz zeby sie nie obrazil, ale tez nie chce zeby Patrycja wychowywala sie bez ojca jak ja od 11 lat ...
dzamayka ja maiłem ten problem że byłem dzieckiem adoptowanym
haha wiesz co Ci jeszcze powiem ze jestes dziwna !!!!! ja mam problem a Ty wytykasz moja niepoprawna gramatyke, jak by mnie koles chcial zgwalcic i by np powiedzial ze przyjdzie za 5 min ! bo chce se uzyc, a ja powiedzmy ze byla bym taka glupia ze zamiast uciekac bym wlazla na neta i tu napisala, a Ty zamiast mi pomoc, bys sie czepiala mojego polskiego ???? zatsanow sie nad tym troche cooo
hahaha ja jestem taka glupia ze nie mam pojecia co to jest PRZECINEK moze mnie uswiadomisz hahahaha po co komu przecinek ja nie wiem podoba Ci sie to sie z nim hajtnij hahaha pewnie bedzie dobry w lozku bo jest taki maly i szybki haha dobra juz nie che mi sie do Ciebie pisac bo jestes nuuuuuuudnaaaa i zachowujesz sie jak stare babsko co jest po 50 i caly czas bez chlopa ehhh

ja tam wole se korzystac z zycia a nie przejmowac sie jakimis przecinkami aaaaa wiem ! one Tobie sie po nocach snia hahahahahaha przecinki aaaa wiecej przecinkow aaaaa brujaaaaaa hahahaa boisz sie ? :P

ps. nie mam siostry nawet nie wiedzialas coooo ? hahaha zaskoczona? dla odmiany mam dwoch mlodszych braci :D:D:D a im tak nie powiem bo nie zasluguja phyy na taka obraze jak ´babsko´ hahahahaha
teraz jest mi jasne z kim mam do czynienia....
czy mi sie zdaje czy jestes dla mnie mila ?? aaaaa musze to oglosic tylko gdzie wiem zapisze se przypomnienie w patefonie hehe

przeciez podalam tylko przyklad dobrze wiem co bym wtedy zrobila, sru za drzwi i adios

no fajnie ze mam mu chamsko to powiedziec jak mam tu mieszkac do polowy wrzesnia no nie za bardzo mila atmosfera by byla, ( paaatrz przecinek o jaaaa) nie dzieki wole na razie spokojnie ale dzieki
"może facet w ten sposób chce się przekonać czy nie należysz do tych co to zaraz pchają się do łóżka za kasę"

A może to po prostu debil jest...
´´teraz jest mi jasne z kim mam do czynienia....´´

przepraszam bardzo a to jest poprawnie napisane? jest Ci jasne zainwestowalas w gromnice ??

masz mnie za glupia poprostu taka jestem ehhh no co ja zrobie jeszcze nie ma lekarstwa na mojego ukrytego downa co sie ujawnia jak widze takie cos uhuhaha
on predzej by myslal ze mu sie nalezy ( bo przeciez mi placi 50€ na tydzien) no ale przeciez ja sie nie patrze na ta jego machine, nie podziwiam jak jakies bostwo, i on widzi ze mam gdzies to czy se lata na wierzchu czy nie, ja nie wiem co za czlowiek, a potem jak przychodzi zonka czy cos jak gdyby nigdy nic sie zachowuje wszytko ok no nie ?? dziwne ehh
"a potem jak przychodzi zonka czy cos jak gdyby nigdy nic sie zachowuje wszytko ok"

Na moje oko zakompleksiony idiota. Innego wytłumaczenia nie mam :)
dzamayka a jak znalazłaś prace u takiego dziwaka?
no moze masz racje ale nie jest taki brzydki wrecz przeciwnie, jak dla mnei nie powinien miec komplexow ...

albo co sie dzisiaj nie moglam powstrzymac ze smiechu, jak szlam na basen z mala to powiedzial ze mam nie isc gora ( normalnie drzwiami) tylko dolem przez garaz no ok jak che ? ja patrze a ten pakuje! chcial zeby podziwiac czego to on nie umie

albo pozniej! poszlam z Papi jego zonka i jej chrzesnica na basen a ten ma tak blisko ze az ..... musial przyjecac na motorze ! i pokazac czego to on nie umie

tylko nie rozumiem po co on lazi w takich gaciach po chacie ! z dziura na dupie i z k*****m na wierzchu no i super obcislych, i jescze lepiej stoi z tym k*****m na schodach otwarcie, to mu stoi i tak do mnie gada jak by nigdy nic, poprostu uuuuuups wyszlo no i co z tego? przeciez to tylko noga normalne nie ?yghhh

ps. dzieki :)
no wiec tak bardzo chcialam jechac do Hiszpani na wkacje, bo chce pisac mature z hiszpana i za rok sie przeniesc do Barcelony czy gdzies na wybrzeze na stale ...

dowiedzialam sie o takim czyms jak aupair no to zarejestrowalam sie na greataupair, sunnyaupair, i worldaupair ( no cos takiego nie pamietam)

mialam sporo ofert, ale nie moglam na poczatku czerwca, bo mialam problemy w szkole i bym nie zdala ( jestem nienaukiem :P)

wiec zaczelam szukac gdzie indziej, dalam ogloszenia na canguroencasa i sie odezwalo mnostwo ludzi, ale chcieli zeby uczyc ich i dzieci angola, a ja sie ucze tylko hiszpana i niemieckiego
ps. czemu sie jeszcze nie odezwales na gadu? :P:P:P:P
dzamayka odezwałem sie
dzamayka wysłałem swój numer ci na gg
aaaaaaa wlasnie ale ja mam leb zakrecony :D:D:D na tamtym gg nie siedze tylko mam inne sorry ale tamto jest tez moje :D:D tylko jak jestem w Polsce napisze Ci maila z tym drugim :P i jeszcze raz perdon :D
Jak na moje oko, to Ty taka troszke pustawa jestes.
kolejna sie odezwala ehh jedna zamilka a teraz Ty, niby czemu jestem pustawa coooo? a Ty jak na swoj wiek to jak dla mnie jestes za powazna Ci powiem,

ja nie wierze, co Wam to przeszkadza ze taki mam sposob bycia, nikomu nie przeszkadza tylko wam juz w zyciu tu nie napisze, zadowoleni ?? lzej 10 kg w plecy nieeeeeee ?
jak na moje oko to część z Państwa zgromadzonych na niniejszym forum ma problemy emocjonalne o czym świadczy wykłócanie się o wszystko. Juz któryś raz próbuję poczytać post i jest to niemożliwe ze względu na prowadzone w nieskończoność durne kłótnie na temat ortografii tudzież osobowości, "pełności" czy "pustawości" forumowiczów. Nie da się czasami przebić przez takie wpisy i chyba troche traci to sens. Normalnie bym sie nie wtrącała ale już mnie to zaczęło z leczka drażnić. Jeśli ktoś ma problem z ortografią to może jest dyslektykiem ale nie jest to powód, żeby zaraz mu to wytykać. Coś Ci sie robi na widok złej składni to odpuść sobie i nie czytaj... prosta sprawa.
gdyby tu tylko o ortografie chodzilo... ;) lol, adhd sie klania chyba;) ale to nawet sympatyczne jest
ja nikogo nie obrażam więc ty nie obrażaj mnie. Nie, nie stwierdzono u mnie ADHD, ja po prostu nie lubię osób, które na siłę próbują wszcząć kłótnię. Nie szukaj okazji do zaczepki...i jeszcze powiedz mi co w mojej wypowiedzi wskazuje na moją nadpobudliwość? To niesłychane jak łatwo jest zacząć w tym miejscu spór!!
Wy się żrecie a ja się uśmiałam jak stonka. Jak sobie wyobrażę PanaSuperMaczo prężącego się przed nastoletnią opiekunka do dziecka (z całym szacunkiem oczywiście) to od razu mi się weselej robi :)
redhocja, to nie bylo do Ciebie!!!:) raczej do autorki watku:)milego wieczorku!:)
ok, nakręciłam się, zwracam honor :P
Temat przeniesiony do archwium.
31-56 z 56
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka