Wyjazd do pracy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie!
Nigdy nie wyjeżdżałem do pracy zagranicę. Iteresuje mnie właśnie Hiszpania. Czy ktoś byłby tak dobry i napisałby co trzeba załatwić przed takim wyjazdem? Mam 22 lata, znam dobrze angielski i hiszpański. Jestem w stanie wyjechać nawet jutro:) Proszę, dajcie mi jakieś wskazówki co i jak. Bo chęci na wyjazd mam ogromne, choć na razie nie mam ekipy, tzn. wyjechałbym raczej sam. Jest to bezpieczne??? Gracias de antemano.
a jaki rejon Hiszpanii Cię interesuje?
Najchętnie wyjechałbym do Katalonii lub Andaluzji, bo wiem, że tam najłatwiej złapać jakąś dorywczą pracę.
też sie wybieram do Andaluzji jak chcesz to moje [gg]
Hejka! Na kiedy macie zaplanowany wyjazd? Też chętnie wyjadę z Polski. Macie tam juz nagraną pracę? Dajcie znać na [gg]
hej ja pracowałam już w hiszpani 3 lata właśnie w andaluzji nie polecam paraca może jest ale mało płacą 5 -6 euro za godzinę i to za ciężką pracę teraz planuje wyjazd do valencji w połowie sierpnia niewiem czy wypali też sama ponieważ nie znam nikogo w polsce kto byłby tak szalony jak ja !!siedziałam w hiszpani 3 lata więc niemam za wiele znajomych w polsce wszyscy starzy powyjeżdzali za granicę jeśli jest ktoś kto chcę wiedzieć więcej to napiszcie do mnie [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia