Wyjazd na stałe

Temat przeniesiony do archwium.
Jesteśmy małżeństwem ,oboje po 44 lata , planujemy w najbliższej przyszłości wyjazd do hiszpanii na stałe.Szukamy małżeństwa lub pary w podobnym wieku (lubiących zwierzęta) w celu wspólnego wyjazdu.
z ciekawosci.po jakiego diabla potrzebna wam jakas inna para??
chcemy wynająć Finke i wtedy jest taniej niż np. dwie rodziny wynajmują osobne mieszkania
nie polecam tej mozliwosci.bedziesz mial problemy ;w pewnym wieku ma sie juz swoje przyzwyczajenia i treudno je dzielic z obcymi osobami.
pozdrawiam z hiszpanii

jESTEśMY OSOBAMI BEZKONFLIKTOWYMI I MIMO NASZEGO WIEKU CZUJEMY SIę MłODO, POZATYM CHCIELIBYśMY WYNAJąć FINKę O POWIERZCHNI CO NAJMNIEJ 200M2 WIęC KAżDY MOżE ZNALEźć MIEJSCE DLA SIEBIE.
Nie zgadzam się z icaro jeśli chodzi o przyzwyczajenia w pewnym wieku.
Mieszkaliśmy właśnie w Catalunyi razem z inna parą ( dodam że mieliśmy po 20 lat) i też doszło w końcu do konfliktu.
Uważam że każda para powinna mieszkać sama( a i tak zdażają się problemy)
Pozdrawiam
Hmm, czyli z tego wynika, że jednak się zgadzasz...
Nieważny jest wiek tylko nastawienie do innych ludzi, nie znaczy to też że już na zawsze mamy mieszkać razem.Najważniejszy jest początek i wtedy można sobie dużo pomóc.Trzeba zawsze być sobą i otwartym dla innych.Nie każdemu można ufać ale nie można myśleć że każdy chce cię oszukać.Trzeba być ostrożnym.
cześć
jesteśmy małżeństwem 41-49, chcemy wyjechać najchętniej do Hiszpanii, mieszkamy w łodzi i chyba Wy również. Byłem 8 miesięcy w anglii i niedawno wróciłem. Napisz coś o swoich zamiarach.Jetseśmy zainteresowani.

Leszek
Włodek101: mój mail [email]
Czesc Leszek
Wysłałem wam E-mail
Włodek
Temat przeniesiony do archwium.