okar

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos jechał na zbiory przez biuro OSKAR mam oferte tylko ze chcą wpłaty na bilety tam i z powrotem uomowa na pół roku prosze o jakies wiadomosci
a skąd jest to biuro?.Ja przestrzegam przed gościem który umieścił ogłoszenie w internecie o pracy w Hiszpanii przy zbiorach mandarynek i pomarańczy.To głoszenie to jedna wielka lipa poza tym stawki które on proponuje są nierealne.
biuro miesci sie w Poznaniu wyjazd 24.10 okolice Murci praca 8 godz dziennie
Mieszkam w Murcji. Jak podasz wiecej szczegolow to moze uda mi sie czegos dowiedziec. Jaka to praca? Zbior czego? Pole czy tunel?
Dodam, ze w te 8 h dziennie w zyciu nie uwierze...
Witaj jezeli mozesz troche dowiedziec się to bardzo proszę.Praca dotyczy Farmy Intercrop- Murcia ,La Palma ,Mar Menor zatrudnia 27 osób stałego personelu iokoło 80 pracowników sezonowych praca fizycza ,zbior warzyw i ziół, wykonywana ręcznie w warunkach polowych.
Praca 6 dni w tygodnu, po 8 godzin dziennie podany jest nr.refencyjny najgorsze ze chcą przepłaty na bilety tam iobowiazkowo juz na powrót(open) to jest ponad tysiąc zł(biuro pracy Oskar)
dlczego nie wiezysz w prace 8h ja pracowalam na polu w dwuch firmach i w jednej robilismy 8h nie wiecej a w drugiej 9-10 tylko jak bylo duzo pracy ale to lepiej dla nas bo kasa wieksza Ciezko wytrzymac na polu 12h i pracodawca to rozumial bo jezeli tyle bysmy pracowali to na drugi dzien nie dalibysmy rady wstac z luzka!!!!!!!Chociaz jak mieszkalam w okolic Madrytu to pracowalam po12h ale mialam lzejsza prace!!!! Teraz pracuje rowniez 8h ale nie na polu Pozdrawiam
Zbędny komentarz, autorowi chodziło o coś innego. Również proszę o informacje na temat OSKARA.
to byl komenarz do SKARA bo nie wierzy w prace 8h
ludzie napiszcie wrescie cos na temat OSKAR (agencja pracy)albo najcie namiary na inne plantacje na których można załapac prace bez agencji tylko na własna rek. prosze o jakies rady!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa