plantacje, zbiory-gdzie teraz najlepiej?

Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna
NIE SZTUKA JEST ZWERBOWAC LUDZI ,ALE SZTUKA JES ICH UTRZYMAC
NIE MAM KOMU I ZA CO
Oj Gosia Gosia nie ładnie jest się tak przechwalać:
HOLA TODOS UWIELBIAM TEN KRAJ JEST MOIM DOMEM CZUJE SIE TU DOBRZE KLIMAT W BARACH PANUJE CALKIEM INNY NIZ W POLSCE ,LUDZIE SA BARDZIEJ OTWARCI I SERDECZNIEJSI NIE MA JAKIEJS DURNEJ ZAWISCI ZAZDROSCI.LUDZI KTORYCH TU POZNALAM (MAM NA MYSLI HISZPANOW) SA JAK RODZINA A NAWET LEPIEJ

Kierunek: jestem madra
O sobie: podobno zwariowana, troche zlosliwa,twardo stopajaca po ziemi chcesz mnie poznac blizej .......... pisz !!!!!!!
Pozdrawiam
INF..Witam z tego ca zauwarzyłam, na forum ciągle kogoś krytykujesz lub jesteś nieprzyjemny a morze warto popatrzec na siebie i uśmiechnąc sie od czasu do czasu.Pozdrawiam.
angolek83 ależ ja się usmiecham
OJ JAKOS SIE TOBA NIE PRZEJMUJE,W ZYCIU NAPRAWDE SA WAZNE SPRAWY ABYZWRACAC UWAGI NA BLACHOSTKI
I o to chodzi droga Gosiu.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu w Hiszpanii
Bo bardzo sie ciesze i życzę wszystkim miłego dnia.
WZAJEMNIE !!!!!!
tu jest cos o zbiorach:
Dario nie chodzi mi tu o prace bo tez dobrze trafilam ale o to jak traktuja pracownika jak zwyklego robola nie masz zadnych praw wogole cie nie sluchaja co do nich mowisz liczy sie tylko ich zdanie.Czulam sie tam jak maszyna do pracy a nie zywa istota.Nie wiem gdzie byla Twoja malzonka ja bylam w Palos-strasznie brudne miasteczko smiec na smieciu tam chyba wogole nie sprzataja.Pozdrawiam.
http://www.gowork.pl/forum/index.php?do=showlist&id=12057&PHPSESSID=226aba688be60e[tel]b1b84889a
Kita zenia maja pare stronek i wala ludzi jak nic
angolek jestes naganiaczem - Twoja stara i ty - sory ale tak to jest zyczliwy Polak
Ty chyba powinieneś zajrzec w google nie tu i poczyta co oznacza słowo naganiacz.A twoje teksty są żałosne jak i twoje wychowanie .
Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia