Xavierka słabo znasz się na facetach. Jeżeli facet ma wpojone zasady moralne to poważnie traktuje dziewczyny. Widzisz od ponad roku jestem w przyjaźni z dziewczyną która na na forum napisało co jej sie przydarzyło:
Kasia_21 (gość) 19 Paź 2006, 18:24 odpowiedz
wysłano z: *.chello.pl
Witam! Chcialam sie podzielic swoja historia.. po krotce zeby nie zanudzic...rnPrzez pol roku bylam we wspanialym zwiazku z latynosem, tutaj w Polsce, to pol roku bylo naprawde cudowne, zakochalam sie po uszy i bylam w stanie zrobic dla niego wszystko.. w lipcu po polrocznym zwiazku nagle dowiedzialam sie ze jestem z nim w ciazy,,, ze bedziemy mieli dziecko... na poczatku bylam zalamana tyle planow, studia co powie rodzina... po wielu rozmowach doszlismy do wniosku ze damy sobie rade ze wszystko bedzie ok... Teraz jestem w piatym miesiacu a od ponad dwoch miesiecy moj ukochany zmienil sie strasznie... ciagle sie klocimy nie potrafimy sie dogadac. On nie rozumie moich potrzeb, tego ze potrzebuje teraz jego wsparcia... Mieszkam narazie z rodzicami on mieszka sam wynajmuje mieszkanie, od prawie 3 misiecy widujemy sie co tydzien lub co 2 tyg bo on nie ma czasu bo tak ciezko niby pracuje zebysmy jak sie dziecko urodzi mieli za co zyc! Ale ja jestem zalamana nie tak to sobie wyobrazalam :( myslalam ze bedzie sie troszczyl o nas a zachowuje sie tak jakby mial nas w dupie, a powtarza ciagle ze mnie kocha i ze chce ze mna byc! Juz sie sama zastanawiam czy w ogole ja go jeszcze kocham tyle przykrosci mi sprawil tylko niemilych slow powiedzial i gtak jakby wine za to ze nie potrafimy sie dogadac zwala na mnie :( moze mam jeszcze glupia nadzieje ze sie ulozy tylko dlatego ze jest ojcem mojego dziecka?? Wiem ze jesli sie nie zmieni to nie chce zyc z takim czlowiekiem, w koncu kiedys moze bede szczesliwa z jakims innym mezczyzna czy powinnam na sile udawac ze bedziemy idealna rodzina i byc nieszczesliwa? A najwazniejsze jest dla mnie dziecko, kocham je juz tak bardzo mocno chociaz na poczatku go nie chcialam a teraz zyje tylko dla tej malej istotki!
http://www.hiszpanski.ang.pl/Ktorzy_Latynosi_sa_najprzystojniejsi_1466.html
P.S Podobnie jak Banan uważam ten wątek za jeden z najgłupszych na tym forum. Pozdrawiam