mieszkanie

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie!! :) szukam wolnego pokoju w dowolnym mieście Hiszpanii w lipcu i w sierpniu.prosze pomóżcie,pozdrawiam
Nie wiem ile razy wklejałąm już tutaj linki do stron z wynajmem mieszkania, poszukaj sobie w wyszukiwarce wpisując "mieszkanie" albo "pokój"
widziałam,ale wolałabym już tutaj coś znależć
ale dzięki za podpowiedż
"widziałam,ale wolałabym już tutaj coś znależć"

Chyba jednak nie widziałaś. Zakładam, że w ogóle nie spojrzałaś na te strony. Przecież tam są podane maile i numery telefonów do właścicieli bądź wynajmujących. Sama szukałam kiedyś mieszkania przez stronę compartepiso, jeśli zechcesz przyślą Ci nawet zdjęcie kabiny prysznicowej zamontowanej w łazience. Chyba właśnie o to chodzi w szukaniu mieszkania "już tutaj" - znasz warunki mieszkaniowe, lokalizację, cenę wynajmu. I na tej podstawie podejmujesz decyzję. W jaki inny sposób chcesz na odległość znaleźć mieszkanie????
wiesz...jestes zla kobieta Agniecha.pytanie bylo zadane w ten spsob abys podala swok kontakt,podjechala na lotnisko,zabrala do siebie na tydzien-dwa i pomogla poszukac.jesli zaprosilabys jescze na pare obiadow do restauracji,to mozna by powiedziec ze jestes rowna dziewczyna... a tak...
Wiem. Nie pierwsze i nie ostatnie ;) Właśnie sobie przypomniałam gościa, któremu dokładnie wytłumaczyłam... a zresztą:
http://www.hiszpanski.ang.pl/Szukam_kontaktu_w_barcelonie_11476.html
ale żeby się zalogować i "dziękuję" napisać to już nieeeeee....
widzisz...
wlasnie tym zrazilas Prawdziwego Polaka:
+++++
Trochę więcej determinacji a trochę mniej wymagań. Bo nikt nie ma czasu na to, żeby wziąć dorosłego człowieka za rękę i prowadzać po Barcelonie :):)
Powodzenia :)
++++++
gdybys napisala,dawaj 200 stowy,zalatwie ci wszystko to moze by nawet podziekowal :)

pewnie nie jestes Prawdziwa Polka...
zapytaj tego friki total zwanego inf. czy jak mu tam(ten sam co wie wszystko o hiszpanii;wlasne stwierdzenie)
widzisz...
wlasnie tym zrazilas Prawdziwego Polaka:
+++++
Trochę więcej determinacji a trochę mniej wymagań. Bo nikt nie ma czasu na to, żeby wziąć dorosłego człowieka za rękę i prowadzać po Barcelonie :):)
Powodzenia :)
++++++
gdybys napisala,dawaj 200 stowy,zalatwie ci wszystko to moze by nawet podziekowal :)

pewnie nie jestes Prawdziwa Polka...
zapytaj tego friki total zwanego inf. czy jak mu tam(ten sam co wie wszystko o hiszpanii;wlasne stwierdzenie)
Ale butelkę wódki za dziewiętnaście nowych złotych polskich obiecywał!!!!!
19 zlotych to duzo czy malo?? pytam powaznie.
Polskie 19 złotych to jakieś.... 8 euro w Hiszpanii. Ot butelka zwykłej, tradycyjnej polskiej wódki.
Porównując oczywiście siłę nabywczą pieniądza, a nie przelicznik wg NBP.
tu wyborowa kosztuje jakies 11-12 euro...Danzka chyba 9,wybor latwy :)
osobiscie nie pijam wodki,ale ciekawy bylem jakie sa ceny w polsce bo nie mam absolutnie pojecia.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia