IBIZA

Temat przeniesiony do archwium.
Hola wszystkim!! Wybieram się w tym roku do pracy na Ibizę. Zeszłego lata byłam wraz z chłopakiem w Lloret de mar, było super!! Praca OK, ale czasem męcząca, bo p[racuje się normalnie 7 dni bądź nocy w tygodniu, poza tym ludzie - turyści baaaaaardzo męczący. w sprawie Lloret moge się wypowiedzieć, jakby ktoś miał pytania :) w zamian proszę o pomoc z Ibizą, mianowice: czy jechać do głównego miasta Elvissa? czy nie będzie ono przeładowane Polakami? czy w ogóle dużo Polaków jezdzi do pracy akurat na Ibize? ile mniej wiecej wychodzi za pokój od osoby za miesiąc, czy są tam też takie duże mieszkania jak w całej hiszpanii (słynna architektura hiszpańska :):) ), i czy łatwo wynając takie duże mieszkanie i ile mniej więcej kosztuje wynajem na mieisąc (powiedzmy na 6-9 osób), czy zarobki są takie same jak na kontynencie,słyszałam ze wyzsze, to prawda? bardzo proszę o odpowiedzi i kontakt do kogoś z kim mogłabym o tym pogadać. aha jedziemy dopeiro na poczatku lipca :D
hola hola :)
ja w tym roku pracowałam z przyjaciółką w Benidorm, sporo pracy ale fajnie było. Odwiedziłyśmy później Ibizę i się w niej zakochałyśmy! Tak się zastanawiamy nad pracą na wyspie, tylko że tam jest drogie życie, więc nie jesteśmy pewne czy się opłaca...ale z drugiej strony to IBIZA :)
a kiedy planujecie jechać? wybieracie się jakąś większą paczką?
pozdrowionka!
hola! mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś się do mnie odezwać na gg? Mój numer to 6382966... wybieram się na tych wakacjach do Lloret de mar i chciałabym Ci zadać kilka pytań. Z góry dzięki za odp. Abrazos =)

« 

Pomoc językowa