Polki i ich zagraniczni mężowie

Temat przeniesiony do archwium.
31-46 z 46
| następna
infus, co ty opowiadasz i po co ciagle wrzucasz tu forum wloskie?
Pewna Polka korespondencyjnie poznała rozwiedzionego Włocha. Pan przyjechał i przypadł jej do gustu. Zostawiła dom, dorosłe dzieci i stanowisko, by pójść za głosem serca.
++++++++++++++++++++++++
Nie życzę żadnemu mężowi takiej żony, a dziciom takiej matki.
głosem serca czyli emocjami poszła
A niech sobie kobieta uklada zycie , skoro dzieci sa dorosle a o malzonku jakos nic nie wspomnialas.W koncu wolnosc rzadzi.
Włoski czy hiszpański...Mimo wszystko uważam,że na podstawie jednego artykułu nie można genealizować całego narodu. Wszędzie są różni ludzie. Też kiedyś poznałam bardzo fajnych i przyzwoitych Włochów.
Xavierka w sprawie Włoch nie generalizuję bo znam dobrze sekrety tego kraju. Choćby ten:
http://www.wloski.ang.pl/Protest_Wloszek_26176.html
P.S Mniej więcej tyle procent doświadcza przemocy Polek w związkach z Włochami
Skoro,aż tyle Polek narzeka an związki z Włochami. To poco je utrzymują i siedzą we Włoszech? Włochy to nie kraj arabski, zawsze można go łatwo opuścić.
Xavierka myślę że najlepiej na to pytanie odpowie daisygreen dlaczego siedzi z partnerem który stosuje przemoc
Xavierka myślę że odpowiedz na twoje pytanie znajdziesz w tym poście:
http://www.wloski.ang.pl/sardynka_21664.html
Wyjasniam ,ze nie jest prawda ">siedzi z partnerem który stosuje przemoc"...Mieszkam z malym jamniczkiem i nikim wiecej,wypraszam sobie pisania bzdury na moj temat.
daisygreen już sie nie złość . Życzę wszystkiego najlepszego z jamniczkiem
nie zloszcze sie ..bo jak sie zloszcze to mnie wszedzie slychac:D idz p.f. popraw za mnie/za mna piosenke
nie giurydykuj mi tu, nie tobie wyrokowac o moich bledach ,nie oceniaj mnie,robie to co robie ,jestem dorosla i za moje bledy to ja place,tobie nic do tego.Nie oceniaj mnie ,patrz na siebie.
Na pewno bym nie wkleił tak infantylnego artykułu. Mam nadzieję że po przeczytaniu tego głupiego artykułu przeczytają to dziewczyny:
http://www.hiszpanski.ang.pl/Bo_zupa_byla_za_slona_10225.html
jak widzi szeroka publicznosc slowko INFANTYLNY stalo sie w ost.dniach ulubionym slowkiem Infa/he he nomen omen...wykrakal sobie koles,co?mam te oko no nie?/infantylny oznacza :dzieciecy naiwny niepowazny../dziecinny w pejoratywnym wydźwiękuz/as nie zapominaj Inf infantylizm oznacza takze prostodusznosc,prostolinijność, prostote, szczerość a sa to cechy pozytywne..ktorych tobie brak jak i zwyklej uczciwosci i cywilnej odwagi przyznania sie do bledu,to swej kalekiej niedoskonalosci..ty do niczego sie nie przyznajesz tylko zglszasz wpis do usunieca..CENZURA UMARLA z wejsciem demokracji w 89 ty Inf sie zapozno o 60 lat urodziles..moglbys na Mysiej kariere gnębiciela ludu robic
sorki za literowke,mialo byc:...w pejoratywnym wydźwięku/zaś ty nie zapominaj Inf infantylizm oznacza takze prostodusznosc,prostolinijność
Temat przeniesiony do archwium.
31-46 z 46
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie