Numer N.I.E. potrzebny do pracy w HIszpanii??

Temat przeniesiony do archwium.
witam! czy ktos wie moze o co chodzi z numerem NIE? czy konieczny jest aby moc zaczac prace na Ibizie?? bo od zlozenia aplikacji czeka sie az 2 tyg. i jeszcze pytanko, ma ktos moze ochote jechac do pracy na Ibize?jestem sama poki co ale mam nadzieje ze uda mi sie poznac kogos kto ma ochote na super wakacje;)
pozdrawiam!
Tak potrzebny jest do pracy. Ja dostałam go w Maladze od ręki, aż się zdziwiłam bo naczytałam się tyle rzeczy na temat czekania itd. Ale pewnie zależy od miasta.Saludos
dzieki za odpowiedz!:)
wlasnie tak mysle ze to zalezy od miejscowosci i moze pory roku,tj. wiadomo sezon letni to pelno ludu starajacego sie o prace. zastanawialam sie tylko czy ktos mnie zatrudni podczas gdy bede czekac na NIE? na brytyjskim forum czytalam rozne wypowiedzi, jedni mowia ze na PR(tzw.naganiaczy do dyskotek) nie powinno byc problemu ale jakies pozadniejsze firmy jak np wysokiej klasy hotele juz nie zatrudnia..taki ryzyk fizyk bo szczerze mowiac nie widzi mi sie spoczecie na laurach na dwa tyg,trzeba by bylo miec kupe kasy na sam poczatek. no chyba ze te laury to plaza hahah! musze byc dobrej mysli, jakos sie na pewno ulozy!:))
pozdrawiam:)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie