praca valencia

Temat przeniesiony do archwium.
hej. jestem obecnie w valenci i szukam pracy, jak ktos ma jakies info lub oferte to moj mail [email] z gory dzieki:)
mozesz spróbowac jak wiekszosc tubylców na infojob.com , infoempleo.com , segundamano.com etc
Wystarczy wypelnic c.v (formulaz wymaga nieco cierpliwosci) i codziennie sprawdzac oferty dodane w ciagu ostatnich24 godz.
Suerte
Hej:) Specjalnie się zalogowałam, żeby wysłać Ci wiadomość ale coś chyba się nie da :D Wyczytałam, że w styczniu miałaś podobny problem jaki ja mam teraz :) Chodzi mi o podróż z Alicante do Valencji.. Właśnie patrze na rozkłady :D ale jestem w ogromnym stresie, więc jak możesz to napisz mi czy od razu, bez problemu trafiłaś? I czy wszystko było okey? :)
hej. bez problemu. jak wyjdziesz z lotniska to kieruj sie przed siebie tam beda przystanki autobusowe, na przystanku bedziesz mial napisane ze autobus jedzie do alicante, nie pamietam jaka to linia C1 albo samo 1.. nie wiem:) jak wsiadziesz do autobusu to zapytaj kierowcy gdzie jest dworzec autobusowy i popros go zeby powiedzial Ci gdzie masz wysiasc no a jak wysiadziesz to 3-5 min i jestes na dworcu:) jak ja sie nie zgubilam to Ty tez napewno nie:) a jedziesz tu do pracy czy na wakacje? pozdrawiam!
Witam,
Szukam pracy w Hiszpanii. Chce wyjechac po 20 czerwca. Zarejestrowalem swoje CV na kilku stronach ale nie mam jeszcze zadnego odzewu. Jezeli ma ktos cos nagranego i moglbym sie przylaczyc prosze pisac na moj mail lub [gg] . Jezeli bedzie to kilka osob mozemy jechac moim samochodem 3-4 miejsca w zaleznosci od bagazu (duze kombi) Znam troche angielski, niemiecki, rosyjski. Nie znam wogole hiszpanskiego. Interesuje mnie kazda praca - oprocz niewolniczej:)
hej! :) dzięki, dodałaś mi trochę wiary w to, że dam sobie rade haha :D jakoś się dogadam :) za dokładnie tydzień będę już w Walencji.. :D jak znajdę prace to owszem- chcę pracować :) a jeżli nie to po prostu wakacje.. tyle, że któtkie chyba :) na razie szukam mieszkania i jakoś koślawo to idzie :D tzn już mam jedno na oku ale to na razie nic pewnego. A Ty nadal siedzisz tam w Walencji?
Pozdroowki :)
tak jeszcze jestem, zrobilo sie cieplusienko wiec caly czas na plazy wieczorem jakas impreza to az sie wracac nie chce:) [email] napisz do mnie na maila to sie ustawimy na jakas sangrie;) pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia