ERASMUS - Santiago de Compostela

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie, wyjeżdżam na rok na Erasmusa do Santiago de Compostela, chciałbym wiedzieć coś o tym mieście od osób które tam były, sam już sporo wiem, zależy mi na praktycznych informacjach typu jakie tam jest życie, jak to jest z tym gallego, czy da się dogadać tam po hiszpańsku, wreszcie może ktoś tam stuidował/był na erasmusie. Jade tam studiować medycynę i trochę się boję plus nie do końca rozumiem ich system edukacji medycznej - może ktoś ma jakiegoś znajomego lekarza/studenta z Hiszpanii. Wreszcie może ktoś był/lub wybiera się do Santiago na rok 2008/2009? Proszę wtedy o kontakt!
sluchaj jak chcesz pogadac o Santiago to pisz do mnie na gadu 6343883 bylem tam w zeszlym roku na Erasmusie, pozdrawiam
Hej:)
A nie znasz moze kogos kto jedzie do Granady teraz jakos..?;) na semestr jesienny.Pozdrawiam
hej,

wybieram się do Santiago na rok 2008/2009 wraz z moją koleżanką z Uczelni.

Studiujemy Technologię Chemiczną na Polibudzie w Warszawie, jedziemy tam robić część dyplomu z zakresu Chemii Fizycznej - głównie pomiary fizykochemiczne na sprzęcie, którego nie doświadczymy na naszej Uczelni.

Wyjeżdżamy w marcu na ok. 4 miesiące, może dłużej.
Bardzo miło będzie spotkać w Santiago kogoś z Polski :)

Jestem dostępna pod numerem [gg] .
pozdrawiam :)
hej:) czy może ktoś podzielić się informacjami praktycznymi o studiach w santiago? ciekawa jestem głównie jakie są koszty utrzymania, jak wyglądają akademiki i czy ogólnie miasto godne polecenia?:)
wiem, że temat taki już się pojawiał, ale znalazłam opinie sprzed dwóch -trzech lat, w jak wiadomo takie rzeczy szybko się zmieniają.
pozdrawiam:)
Hej jadę z kolezanka do Santiago 23 lutego 2009. Poszukujemy mieszkania lub dwóch pokoi w tym samym mieszkaniu. Czy mógłbyś nam pomóc? z tego co sie orientuyjemy jestes tam na miejscu.
mail: [email]
Pozdrawiamy Weronika i Marta
Hej.jedziemy z umpela w lutym 2009 do santiago i nbadal szukamy mieszkania:(( mógłbyś nam z tej sprawie pomóc?
[email]
Pozdrawiamy Marta i WEra
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia