Chce ktoś jechać ze mną do pracy do Malagi?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej.Wybieram się 31 lipca do pracy do Malagi?Może ktoś chce jechać ze mną.Pracodawca zwraca koszt biletu do 200euro.Najlepiej jest lecieć z Berlina cena za lot o wiele niższa.
chciałabym...ale w przyszłosci...bo teraz jeszcze chodze do 2 klasy Liceum....I mam zamiar wyjechac jak skoncze szkołe....MOze w przyszłosci..:)
A może leci ktoś do Malagi dn.31 lipca z lotniska w Berlinie liniami easy, z chęcią dojechałabym na to lotnisko z kimś z Polski.Dajcie znać.
Czesc
Chetnie bym z toba pojechala a wlasciwie to ja caly czas planuje wyjazd i milalabym juz kolezanke.Prosze podaj cos wiecej na temat tej pracy,czy juz bedzie na mnie czekac po przyjezdzie i gdzie jest ta praca.Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz gdyz jestem bardzo zainteresowana. Dziekuje
Tu jeszcze raz Agnieszka ,oto moj email [email] skontaktuj sie ze mna prosze.
Podam Ci numer telefonu póżniej na meila do pana który się tym zajmuje rozmowa w języku polskim, dla kobiet praca w hotelu najczęściej sprzątanie. Podobno wyżywienie za darmo.Praca już jest do 6 m-cy ale ja jadę do końca września bo wracam na studia.Dzięki za zainteresowanie.
Cześć.
Również jestem chetny na wyjazd.
Więc czy mógł bym dostać od Ciebie jakieś info o pracy dla facetów oraz ten nr. tel. do tego kolesia?
[email]
Pozdrawiam
a czy ja rowniez moglbym otrzymac e-mail ? bo bylbym zainteresowany praca
pozdrawiam
[email]
hhej czy ta praca jest jeszcze aktualna w Maladze?Prosze o info zostawiam meila [email]
A jak wrócisz to musisz koniecznie napisać jak było, czy to solidna firma, czy umowa zgadzała się z tym co zastałaś na miejscu itd. Zbieram takie informację, bo sama wybieram się do pracy do Hiszpanii w przyszłym roku:) Powodzenia:)
do mnie tez napisz o wrazeniach, bo w tym roku bylem w maladze tylko w celach turystycznych, a slyszalem, ze bardzo trudno o prace. szczegolnie poza sezonem. w nastepnym roku planuje tam popracowac wiec dobrze byloby znac sytuacje...
Hej Aneczko byłabym wdzięczna za przesłanie mi namiarów na hotel jak i na pośrednika.Poza tym ciekawi mnie jak Ci odpowiada owa praca i jakie są warunki faktyczne(zakwaterowanie i płaca)!!Aktualnie jestem w trakcie poszukiwania pracy od połowy października właśnie w okolicach Malagi lub Sevilli.Pozdrawiam i prosze o info na meila- [email]
Witaj anulka, jeśli istnieje taka możliwość, bardzo proszę o kontakt do pośrednika, który może pomóc w znalezieniu pracy w Maladze lub okolicach.
Być może i Ty masz w tym już jakieś doświadczenie będąc w Hiszpanii i mogłabyś pomóc.
Mieszkam obecnie w Esteponie ale tu jest bardzo ciężko cokolwiek znaleźć. Odwiedziłam pobliskie hotele, restauracje, urząd pracy, agencje itp ale wszędzie pełna obsada. Proszę napisz co "słychać" w Maladze.
Pozdrawiam
Małgosia
[email]
ja tez wybieram sie za rok do pracy na wakacje gdzies do Andaluzji (Sevilla, Malaga) i jesli macie jakies informacje o pracodawcach albo wogole gdzie szukac tej pracy to bardzo prosze o pomoc...
cześć wybierAM SIĘ DO MALAGI DO PRACY-OGŁOSZENIE ZNALAZŁEM W WYBORCZEJ JEST TO SPRZĄTANIE CZY JESTEŚ W STANIE PRZYBLIZYĆ MI JAK JEST W MALADZE, PRACOWAŁEM JUŻ W HISZPANI PRZEZ ROK W MADRYCIE POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDŹ
czy ktos leci 22 wrzesnia z frankfurt hehn do malagi rano ok. 7 ja lecę z Gdanska i czekam we Frankfurcie całą noc bede 1 szy raz tam na lotnisku :(
witam!
Lece z kumplem 14.10.09 do malagi na sprzatanie,mycie pociągów,pomyślałem sobie ze moze Ty tez tam wbijasz,więc jakbym sie nie mylił napisz mi co i jka na meila: [email]
Witam!Ja 3 lata temu tez znalazlam takie ogłoszenie w Wyborczej.Miało byc sprzątanie dla kobiet i praca na budowie dla mezczyzn.Kobieta z ktora rozmawialam przez telefon opowiadala wszstko w superlatywacha na dodatek chciala od nas 450 euro na rzekomy wynajem mieszkania,kupilismy już bilety,a pieniedzy mie wyslaliśmy.zalecieliśmy ale nikt nas nie odebral z lotniska.Także ostrzegam przed takimi wyjazdami w ciemno.
No ja tez mialam jechac na sprzatanie do Malagi,ale sie okazalo oszustwem,facet sam wpadl,bo poprosilam go o adres firmy,jak sie nazywa i oczywiscie napisal mi ale moj kolega hiszpan zadzwonil tam do tej firmy i powidziano mu tam ,ze zaden ani zadna polka tam nie pracuje,a mi powiedzial,ze ta firma istnieje od 3 lat i pracuja tam polacy i polki,mialam wlasnie do malagi leciec i mieli mnie odebrac z lotniska i mialam im dac 300euro za mieszkanie za miesiac od razu z gory,a mowil,ze wyplata jest co tydzien i umowa na 12 miesiecy,takze uwazajcie,bo takich nie brakuje.pozdrawiam wszystkich
ten sam motyw z wyborczej, teraz utkwilem w Maladze i ani wrocic nie mam jak, ani dlugo tu nie przetrzymam jak nie znajde czegos szybko, jakby ktos sie orientowal z jakakolwiek robota prosilbym o znak - [email] z gory ogromne dzieki.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego