ERASMUS SEVILLA 2009 DRUGI SEMESTR

Temat przeniesiony do archwium.
HOLA. CZY JEST KTOS KTO PRZYLATUJE NA ERASMUSA DO SEVILLI NA DRUGI SEMESTR. CHETNIE POPISZE Z TAKIMI OSOBAMI, JESTEM TU OD DLUZSZEGO CZASU I SLUZE RADA, NO I CZASAMI BRAKUJE MI POLSKIEGO TOWARZYSTWA. MOZNA SIE CZASEM SPOTKAC, WYSKOCZYC RAZEM NA IMPREZKE. PODAWAJCIE MAILEL ODEZWE SIE. BESITOS
hola
ja nie w temacie, ale kiedys pisalysmy na gg nie wiem czy mnie pamietasz. Niestety zapodzialam twoj nr gg no ale odnalazlam go na forum ponownie. Widze ze nadal jestes w Sevilli, ja tez,jesli masz ochote to odezwij sie, moze sie spotkamy na jakims piwku kiedy.
un Saludo
Miska
Z nieba mi spadasz!!! Ja planuję Ersamusa, ale w roku 2009/2010. I zastanawiam się - Madryt czy Sevilla. Bardzo chętnie bym się z Tobą skontaktowała i zapytała o kilka rzeczy. Mój mail [email] Będę czekać na odzew. Pozdrawiam
hej farfalinka podaje ci moj msn, jestem tam czesciej niz na gg [email] a [gg] , ale raczej go nie uzywam a do kasi sie tez odezwe
a na piwko mozemy oczywiscie wyskoczyc kiedy tylko chcesz. besitos
a na piwko mozemy oczywiscie wyskoczyc kiedy tylko chcesz. besitos
Farfalinka odezwij sie do mnie, moze umowimy sie na weekend co ty na to? besitos
hmm widze ze jednak nikt nie przyjezdza:(
hej, pisalam do Ciebie na mesengerze ale nie odpowiadasz, na wekend mam ciezko sie na piwko umowic bo zwykle jezdzimy do Malagai do rodzinki, ale pewno w ktorych zostanie w Sewilli to mozemy si eumowic jesli nie pasi Ci w tygodniu. Ja nadal nie pracuje;( jedynie chodze na kurs z Oficina de Trabajo, tyle ze raz w tygodniu wiec mam duzo czasu, troche za duzo;) jak co to daj znac, Saludos.Miska
hola, przyjeżdżam w maju do University Pablo de Olavide na erasmusa jako pracownik i bardzo by mi się przydały dobre rady ;-). Na razie szukam mieszkania przez holasevilla, -czy RESIDENCE Padre Manjón jest ok? nie ma już wolnych kwater w rozsądnej cenie!!! a może mogłabyś coś polecić...
w maju gwarantuję wesołe towarzystwo i chętne do spotkań :-) [email]
mój [gg]
Hej, w tym temacie to najlepiej zagadac aracely, ja tu jestem krotko i nie w temacie jestem. saludos:)
dzięki :)
Witam,
mam takie pytanie, czy na uniwersytecie w Sewilli sa wyklady po angielsku? Konkretnie chodziloby mi o matemtyke i ekonomie. Chcialabym tez wiedziec, jaki jest mniej wiecej koszt utrzymania sie w Sewilli.
Pozdrawiam.
Witaj,
jestem pracujacym studentem, z wlasnym wozem w okolicach Sevilli. Tez brakuje mi troche polskiego "studenckiego" towarzystwa. Jesli masz ochote na podrozowanie po Andaluz. albo na wypady imprezowe, to dobrze trafiles.
W weekend majowy naprawdopodobniej wybieram sie do Lisbony

Un abrazo,
Andaluz
nadal potrzebujecie polskiego towarzystwa?
ja przyjeżdzam na erasmusa do Sevilli we wrześniu i szukam osób które chetnie podzielą się ze mną dobrymi radami :)
saludos
Czesc.Mama na imie Aga ,mieszkamm w Dos Hermanas.szukam rodakow w Sevilli do spedzenia mile czasu....tzn wyskok od czsu do czasu na jakies piwko i pogadania.jezeli ktos z was ma ochote na znajomosc bez zobowizazan(mowie tak bo wiekszosc z nas boi sie ze ze z nowa znajomoscia wiaza sie nowe problemy !!!che powiedziec ze ja nic nie potrzebuje od nikogo a jezeli ja moge pomoc""nie ma zadnego problemu"" piszcie na [email] Pozdrowionka
A propos Sewilli, zapraszam na mojego bloga http://pisanewsewilli.blogspot.com
Na kawe tez chetnie sie umowie z rodakami;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia