Praca w Pais Vasco / Katalonii

Temat przeniesiony do archwium.
Hola Amigos ! :)

Po temacie wiadomości, pewnie zdążyliście się domyśleć, o co będę chciał zapytać. Otóż od prawie roku uczę się hiszpańskiego dość intensywnie, obecnie jestem na poziomie B1+ więc jeszcze daleko mi do zupełnie swobodnej komunikacji, ale jak to się mówi "podstawy mam..."

Ukończyłem Uniwerek Warszawski i mam kilkiletnie doświadczenie w zawodzie.

I teraz - zamarzyło się aby poszukać szczęścia za granicą, oczywiście w Hiszpanii, nie chcę pracować jako barman, sprzątaczka czy murarz - szukam konkretnej pracy.

Czy możecie polecić mi portale w stylu pracuj.pl tylko że hiszpańskie, lub jeśli ktoś zna inne sposoby - chętnie posłucham.

Pozdrawiam wszystkich !
www.infojobs.net ;)
Powodzenia!
Hola Karpik!
ja znam tez infoempleo.com
A wybierasz sie konkretnie do jakiegos miasta czy cokolwiek w katalonii lub kraju basków? ja za miesiac lece do Bilbao szukac szczescia..

powodzenia

a gdybys jeszcze znalazl jakies ciekawe stronki z praca dawaj znac

Agur:)
Dzięki za odpowiedzi ! Oba portale są naprawdę godne polecenia !
Przyglądaj się dobrze ofertom, bo wiele z nich powtarza się na obu portalach.
A można spytać (z ciekawości) w jakim sektorze będziesz szukał pracy?
Aga - czy nie ma możliwości wysyłania prywatnych wiadomości na tym forum ?
Ni ma :)
gdzieś tu swojego "nieosobistego" maila podawałam kiedyś...
O: [email]

Rzadko na niego zaglądam, służy właśnie jako "serwerek" :)
Ale jak dasz znać, że cuś jest to na pewno zajrzę.
ŹLE!!
O2.pl a nie op.pl :D
jes "cóś" - tylko odp na Twoje pytanie. Z mojego maila ktory ma bardzo podobna funkcje :)
Doszło. I poszło w drugą stronę :)
Pozdrawiam.
currantes.com i trabajos.com tez s adobre ale najlepsze chyba infojobs ja znalazlam prace na tej stornie w dwa tygodnie. A poza tym w Bilbao np jest duzo agencji stad z Kraju baskow do ktorych tez warto sie zarejestrowac np Dembolan czy Lambide
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe