Wakacje - praca w Hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Hej:) Szukam kogos chetnego na wyjazd do pracy do Hiszpanii przez wakacje na ok 2 mies. (wyjazd koniec czerwca). Najlepiej jakby była chętna jakaś dziewczyna:) Jade z chłopakiem i koleżąnką, chcemy uderzyć w okolice Santa Sussana, Lloret de mar lub Malgrat de mar. Praca w hotelu jako pokojówka lub cos w tym stylu. NIe mówimy po hiszpańsku dlatego przydałaby się osoba ze znajomością chociażby podstaw tego języka. NO ale nie koniecznie;) pozdr
Cześć! Chętnie bym z tobą pogadała na ten temat bo też wybieram się do Katalonii (najprawdopodobniej z przyjaciółką) i szukam kogoś do towarzystwa. Wyjazd zaplanowany mam na koniec czerwca i chciałabym tam zostać do końca sierpnia, z tym, że głównie myślałam o Blanes, bo wcześniej już tam jakiś czas mieszkałam. Mówię po hiszpańsku i po katalońsku. Jeśli jesteś zainteresowana to odezwij się do mnie na maila [email] lub msn [email] !
Pozdrawiam :) !
Napisałam Ci na maila, nie wiem czy go dostałaś ;) pozdr
hej , ja w tym roku mam maturke. Z checia bym sie wybrala w czerwcu do pracy. Mysle o tym juz od kilku miesiecy, ale niestety nie mam jeszcze nic konkretnego na oku. Nie chcioalabym sama jechac, bno jednak z ludzmi razniej:) .
jesli masz jeszcze jakies informacje na ten temat , to podaje swoj nr gg 13[tel]. Pozdrawiam :))

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe