w poszukiwaniu rodaków, Barcelona

Temat przeniesiony do archwium.
witam!

wprowadziłem się do Barcelony w zeszłym tygodniu. Chętnie poznam jakiś rodaków, jako że jak dotąd nie poznałem żadnego... robię tu projekt magisterski, a jesienią lub zimą zaczynam doktorat, zatem trochę tu pobędę:)

moje [gg]

pozdrawiam, Leszek
Holaaa :)

Zapraszam na Facebook group (funclub) : Polacy w Barcelonie ( [email] )
Mało nas tam jeszcze, bo dopiero forum rusza, ja osobiście przenoszę się na stałe do Barcelony na przełomie września i października. Teraz czeka mnie obrona pracy magisterskiej więc jestem uwiązana w Polsce.

Oczywiście rozpoczynam poszukiwanie pracy już teraz :)
Oczywiście której praktycznie nie znajdziesz.P
http://biznes.interia.pl/news/fala-bezrobocia-zalewa-europe,1320421
Oczywiście Polak Polakowi jak zwykle zazdrości, nie twoja sprawa czy ktoś chce mieszkać i pracować w Polsce czy Hiszpanii. To, że ty nie znaleazłeś/ aś pracy nie znaczy, że nikt inny też nie znajdzie.
Masz rację. Na wielu forach widać zazdrosnych rodaków. Albo bojących się konkurencji napływowej.
A najbardziej rozbraja mnie to, że Relian nie napisała, jaką ma specjalizację, a już komentarz o Jej szansach. Masakra... :)
A oferty na Infoempleo, Infojobs to fałsz? A Tecnoempleo, gdzie można przebierać?
Po naiwności jest już tylko głupota.Pozdrawiam
Grzywes, skończ Cambridge to będziesz dla mnie wówczas realną konkurencją .Pozdro.
czesc.mam pytanko.czy znacie moze jakis nr tel do polskiego biura pracy w barcelonie????
Temat przeniesiony do archwium.

»

Sólo en español