SZUKAM POKOJU W MADRYCIE

Temat przeniesiony do archwium.
WITAM SZUKAM POKOJU DO WYNAJECIA W MADRCYEIE (CENTRUM,POLNOC) DLA JEDNEJ OSOBY CENA MAX.200E JESLI KTOS COS WIE TO PROSZE O KONTAKT! MOJ TELF. 662650543 POZDRAWIAM
No za taka cene, to zycze szczescia w poszukiwaniach. A jesli juz cos znajdziesz, to wspolczuje warunkow mieszkaniowych. Zasadniczo Madryt jest drogi, jesli nikt Ci jeszcze o tym nie wspomnial. Powodzenia :)
czemu szczescia? teraz pokoje dla jednej osobytak wlansie chodza (niby wina kryzysu)
zasadniczo masz racje ale jakos sa pokoje za taka cene i dobre warunki. Mieszkalam kolo pl.catilla ale z powodow komunikacji i zmiany miejsca pracy zmienilam pokoj i nawet znalazlam taniej bo za 170e i warunki sa super! takze dla chcacego nic trudnego! trzeba tylko szukac i pytac! Pozdrawiam!
No i czym się skończył mądraliński post? Myślałaś, że mieszkania szuka nieobeznana dziewczyna z Polski i chciałaś pokazać, jaka ta Hiszpania, a szczególnie Madryt, inny jest od wyobrażeń Polaków.
A tu proszę...
Grzywesiku kochany. Nawet gdybys chcial/a wzbudzic we mnie negatywne emocje, to niestety daremne Twe proby, bo ja nie z tych. Akurat ani madralinski nie mial byc moj post, ani tez nie uwazam, ze Madryt i Hiszpania rozni sie wiele od wyobrazen Polakow. Jest dosc podobnie, jak mi opowiadano. Ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, moze ktos ma "kompleks niz lub wyzszosci"... Hmm???Takze niebardzo wiem, co mial znaczyc Twoj "wielki bunt". Pozdrawiam mimo to i zycze milego wieczoru :) A kolezance od znalezionego pokoju - gratuluje

« 

Programy do nauki języków

»

Brak wkładu własnego