Fryzjer w madrycie!

Temat przeniesiony do archwium.
hej zna ktos z was namiary na jakiegos polskiego fryzjera w madrycie lub okolicy? slyszalam o kilku ale nie mam konkternych namiarow adres, telefon itp. jesli ktos cos wie bede wdzieczna za wpis na forum
pozrwionka!
Rene dupa i dupa !!! pisalam juz tutaj i byly slabe odpowiedzi. Zapodajemy jutro (tzn dzisiaj) po poludniu tam gdzie podobno pracuje ta Daria i obczajamy motyw. I dupa rozwalil mi sie zasrany parasol !!! wez jakis jutro jak by co, a jak nie bedzie tej Darii to albo kupujemy farbe albo bede sie produkowac jutro hahah
ooooo!!!!! i to jest odpowiedz :D :P:)))))
no a co haha :P tyle razy juz pytalam o fryzjera i odzwe 0,1% :P wiec nie bede sie juz prosic tylko dam sie poniesc szalenstwu i oddam sie w rece nieznanego i niesprawdzonego fryzjera z Marco Aldani zapewne bo najtaniej :P lu w rece mojej prywatnej fryzjerki Rene haha :P
hey, ja jestem fryzjerką. Siedzę tu od pół roku i marnuje czas :)
aa co w Hiszpani nie ma fryzjerów???'
Sa , i niektorzy maja dobra renome a ja wlasnie podziwiam moje wlosy porabane jak siekiera...mnie nie jest do smiechu
Czy mieszkasz w Madrycie? Potrzebuję dobrej fryzjerki dla siebie i córki. Jeśli jesteś zainteresowana, napisz.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka