WALENCJA

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, hej..
Zastanawiam się, jak dużo Polaków mieszka w Walencji. Wróciłam tutaj po studiach (wczesniej byłam na Erazmusie) i pracuję, jeśli również jesteście w podobnej sytuacji (praca-dom-praca-dom:P) i macie ochotę skontaktować się z Polakami, czekam na wasze odpowiedzi =)
hej:) wybieram się w październiku na Erasmusa do Walencji, Jesteś chyba na bieżąco , więc czy mogłabyś mi powiedzieć jakie są obecnie koszty utrzymania, jak w ogóle wyglądają tam studia (czy poziom jest porównywalny z Polska? Ja studiuję fizjoterapię). Proszę o wszelkie wskazówki:) Pozdrawiam
gdzie mieszkasz..nie szukasz czasem jakiejś osoby do mieszkania..chciałąbym wyjechać do pracy na wakacje..i bede musiała znaleźć jakieś mieszkanie;/
Witam. Mieszkam w centrum Walencji. Jeśli jest ktoś zainteresowany to mamy w mieszkaniu 3 wolne pokoje {2 jednoosobowe i 1 dwuosobowy } na ulicy SAN VICENTE MARTIR cena 250e od osoby plus opłaty. Aktualnie mieszkam ja i moja dziewczyna która jest na erazmusie i starsza włoszka. Jak coś to piszcie po więcej informacji. Pozdrawiam
witam. w ciagu dwoch tygodni powinienem pojawic sie w walencji w pracy. szukam wolnego pokoju,twoja oferta jest aktualna ?
witam. szukam pokoju dla 1 osoby na 12 miesiecy w walencji,od zaraz !cichy spokojny chlopak 27 lat. pozdrawiam
http://www.segundamano.es/anuncios-valencia/pisos-compartidos-y-habitaciones/?q=&ca=46_s&f=a&th=1&c=64&x=1&w=1&m=&ps=1&pe=&rrs=&rre=&ss=&se=&st=u

Mysle ze ta strona powinna Ci pomoc w znalezieniu pokoju.Pozdrawiam i milego pobytu.
dzieki. a moze znasz kogos kto szuka lokatora ?
Hej. Czy jesteś na stałę w walencji? Zamierzem wynajac mieszkanie od Września do stycznia. Wiem, że jeszcze sporo czasu, ale chcę sie mniej więcej zorientować jak wygląda sytuacja w Walencji :)
pokoje są nadal wolne jak ktoś jest zainteresowany. piszcie na maila [email] to wyślę więcej info i jakieś zdjęcia. Właściciel mówi tylko po hiszpańsku i nie ma neta niestety.Ja jestem w Walencji do końca czerwca potem wracam do Polski ale z mieszkaniami nie ma problemu jest bardzo duży wybór tylko ceny są duże chociaż jak się trochę poszuka to coś tańsze da się trafić
Witaj sadze ze to nie jest niska cena , nawet jak na Valencje Mozna znalezc o wiele taniej i tez w centrum .
W czwartek 27.05.2010. W Pubie, disco barze Eliza w Valenci (C/ Vinalopó Nº3 plaza Xuquer (junto a las universidades) , odbedzie sie spotkanie, zabawa z muzyka polska!
Dla wszystkich gosci przewidziany poczestunek!
Wszelkie informacje dostepne tel. 698 270 670 (Ania) , e-mail : [email] ,
NK. Eliza,Pub,cocktail,disco bar lub piszac na moj profil.
Hej! Ja również mieszkam w Walencji i chętnie Was poznam :)Mieszkam w dzielnicy Benimaclet, do usłyszenia!
[email]
Hej! Ja również mieszkam w Walencji i chętnie Was poznam :)Mieszkam w dzielnicy Benimaclet, do usłyszenia!
[email]
A tak w ogóle, jeśli macie facebooka dołączcie do grupy o pięknej nazwie ;) :
"Polakos en Valencia" i w ten sposób się poznamy. Pozdrawiam!
hej. ciekawa jestem czy nadal jestes w walencji. ja tu przyjechalam do brata - takie wakacje po obronie mgr- oprocz niego nikogo tutaj nie znam i troche sie nudze... wiec moze mialabys ochote sie spotkac?
Pozdrawiam,
Goska
Temat przeniesiony do archwium.