witam. 14-go wrzesnia po północy przylece do Malagi. Niestety nie znam hiszpańskiego i nie potrafię znaleźc bezposredniego połączenia do Huelvy. Naprawdę próbowałam niejednokrotnie. Z lotniska do miasta jeszcze jakoś dojadę, mam nadzieję, ze kursuje coś w nocy. Ale co potem..? jeśli nie ma bezpośredniego połączenia proszę powiedzieć do jakiego miasta jechać w pierwszej kolejności, by później z niego udać się do huelvy. będę bardzo wdzięczną za wszelką pomoc. pozdrawiam
Hmm. wygląda na to, że lekko nieaktualne..
Jak coś znajdę to dam znać.
Agniecha110
18 lip 2010
Movelia znajduje połączenie z przesiadką w Sevilli.
Pamiętam, że Damas chyba miała połączenia bezpośrednie (?), ale akurat aktualizują stronę.
noracom
28 lip 2010
dziękuje bardzo za pomoc:)
art222
03 sie 2010
obawiam sie,ze niema bezposredniego połączenia do huelvy.musisz udać sie na dworzec autobusowy"estacion de autobuses" z tamtąd do sevilla. a z sevilli z dworca san sebastian lub plaza de armas jeżdzi codziennie kilka autobusów do huelvy. pozdrawiam
magda852
15 sie 2010
Witam! Czy ktos orientuje się, gdzie kupie bilet autobusowy z Madrytu do Huelvy? Dokładnie chodzi mi o nr kasy oraz jak powiedziec po hiszpańsku. Jadę pierwszy raz sama, nie znam zabardzo języka. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
Eve30
15 sie 2010
bilet kupisz w punkcie gdzie bedzie napis nazwy przewoznika, a jest nim SOCIBUS SA
numeru kasy nie pamietam. bilet kosztuje ok 22 euro. w kasie powiesz poprostu nazwe miasta i nie powinno byc problemu.
magda852
16 sie 2010
dzięki bardzo, pozdrawiam
kurin
16 sie 2010
Przeciez wszystko masz w internecie .Bilet tez mozesz kupic przez internet.co bedziesz miec pewne.Moze sie okazac ze pozniej nie bedzie.Ps.Mysle ze nie ty jedna bedziesz jechac.wiec pewnie znajdzie sie ktos kto Ci pomoze.Wiecej wiary w siebie i bedzie dobrze.
cd.Wyglada mi na to ze Sicibus nie jezdzi z Malagi tylko z Madrytu do Huelvy.Proponuje poszukac pociagu.Teraz jestem tylko w telefonie jak wejde w kompa to poszukam.moje [gg]
kurin
20 sie 2010
MALAGA-- SEVILLA -HUELVA
http://www.movelia.es/venta/asp/rutas.asp
to przyda sie nie tylko Tobie .