jak dojechać do huelvy??????

Temat przeniesiony do archwium.
witam. 14-go wrzesnia po północy przylece do Malagi. Niestety nie znam hiszpańskiego i nie potrafię znaleźc bezposredniego połączenia do Huelvy. Naprawdę próbowałam niejednokrotnie. Z lotniska do miasta jeszcze jakoś dojadę, mam nadzieję, ze kursuje coś w nocy. Ale co potem..? jeśli nie ma bezpośredniego połączenia proszę powiedzieć do jakiego miasta jechać w pierwszej kolejności, by później z niego udać się do huelvy. będę bardzo wdzięczną za wszelką pomoc. pozdrawiam
Gdzie próbowałaś ?
busów szukałbym na Movelia.es
pociągi to www.Renfe.es > Welcome

nadzieja, ze kursuje coś w nocy , nie gwarantuje ...
Obstawiam że M - H to w dzień.

Powodzenia
Hmm. wygląda na to, że lekko nieaktualne..
Jak coś znajdę to dam znać.
Movelia znajduje połączenie z przesiadką w Sevilli.
Pamiętam, że Damas chyba miała połączenia bezpośrednie (?), ale akurat aktualizują stronę.
dziękuje bardzo za pomoc:)
obawiam sie,ze niema bezposredniego połączenia do huelvy.musisz udać sie na dworzec autobusowy"estacion de autobuses" z tamtąd do sevilla. a z sevilli z dworca san sebastian lub plaza de armas jeżdzi codziennie kilka autobusów do huelvy. pozdrawiam
Witam! Czy ktos orientuje się, gdzie kupie bilet autobusowy z Madrytu do Huelvy? Dokładnie chodzi mi o nr kasy oraz jak powiedziec po hiszpańsku. Jadę pierwszy raz sama, nie znam zabardzo języka. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
bilet kupisz w punkcie gdzie bedzie napis nazwy przewoznika, a jest nim SOCIBUS SA
numeru kasy nie pamietam. bilet kosztuje ok 22 euro. w kasie powiesz poprostu nazwe miasta i nie powinno byc problemu.
dzięki bardzo, pozdrawiam
Przeciez wszystko masz w internecie .Bilet tez mozesz kupic przez internet.co bedziesz miec pewne.Moze sie okazac ze pozniej nie bedzie.Ps.Mysle ze nie ty jedna bedziesz jechac.wiec pewnie znajdzie sie ktos kto Ci pomoze.Wiecej wiary w siebie i bedzie dobrze.
cd.Wyglada mi na to ze Sicibus nie jezdzi z Malagi tylko z Madrytu do Huelvy.Proponuje poszukac pociagu.Teraz jestem tylko w telefonie jak wejde w kompa to poszukam.moje [gg]
MALAGA-- SEVILLA -HUELVA
http://www.movelia.es/venta/asp/rutas.asp
to przyda sie nie tylko Tobie .

MADRYT- HUELVA
http://www.socibus.es/compraSOC/busqueda.jsp

pozdrawiam .
Temat przeniesiony do archwium.