Szukam osób chętnych na wyjazd do Lloret de mar najpóźniej 15 czerwca(najlepiej już pod koniec maja bądź początek czerwca). W celu zarobkowym jak i imprezowym - bo chyba nie trzeba opowiadać z czego słynie to miasteczko. ..:-)
Szukam osób zdecydowanych,pozytywnych, cierpliwych, wyrozumiałych i BEZKONFLIKTOWYCH:) Nie wiem na jak długo aczkolwiek myślę że maksymalnie do września (w zależności od tego jak będzie się układało z pracą).
Jak większość podejrzewa będzie to wyjazd w ciemno, także chciałabym zrobić to na takiej zasadzie żeby wykupić tanie wczasy z biura podróży i jeśli z pracy i poszukiwania mieszkania nic nie wyjdzie wrócić a w międzyczasie mieć zapewnione miejsce do noclegu. W tym terminie nie są to jakieś ogromne koszta góra 800zł (sam bilet w dwie strony autokarowy kosztuje ok 7stów). Także myślę że jest to dosyć rozsądne rozwiązanie.
Jeśli ktoś jest chętny na taką przygodę, proszę się ze mną kontaktować na gg nr gadulca 5688632
TYLKO OSOBY PEŁNOLETNIE. I oczywiście że znajomością języka obcego. mile widziana osoba która zna chociażby podstawy hiszpańskiego...
Zapewniam że Lloret de mar to świetne miejsce na spędzenie wakacji,nie znam osoby która nie byłaby zachwycona tym miejscem. No chyba że ktoś nie znosi życia nocnego :)
Osoby zainteresowane -pisać śmiało:)!!!!
PS. W połowie sierpnia planuje wylot na tydzień na Ibize z Barcelony wiec jesli ktos bedzie chetny jest taka możliwość!