Cytat: s_egundo
Cytat: Ania-87
Poniewaz chcialabym odbyc moje praktyki w Hiszpanii, ..........
Kto Ty jestes? Studentka, osoba fizyczna, urzedniczka panstwowa, itp... Nie jest to samo el convenio w ramach programów Socrates, Erasmus, czy jak ich zwali (CE) czy prywatnych. Ludzie!! Podawajcie precyzyjne i pelne informacje! Wydaje sie, ze mamy tu zgadywac. Przyklad Convenio (pelny tekst w castellano) moge Ci wyslac ale to jest w ramach Sokratesa czy jakiegos innego "czlonka" CE i potem mi powiesz, ze to porozumienie miedzy bankami. Litosci.
Zgadywac to moze nie, ale czytac ze zrozumieniem jak najbardziej ;P Skoro pisze ze musze odbyc praktyki naturalnym wydaje mi sie ze jestem studentka, nie wiem czy wazne jest jakiego kierunki, ale skoro potrzebne szczegoly to jest to zarzadzanie i marketing.
Bylam u mojej koordynatorki od erasmusa, bo myslalam ze ona ma jakis wzor czegos takiego, ale powiedziala ze ona ma tylko dokumenty stricte do Praktyk na Ersamusa i najpierw musze zalatwic to wszystki normalnie sama, a z Erasmusa o grant dopiero u niej ubiegac sie pozniej. Dlatego zwrocilam sie do uzytkownikow forum o pomoc, gdyz nie wiem jak sie do tego zabrac (po polsku nie pisalam takich oficjalnych dokumentow a co dopiero po hiszpansku...)
Piszesz ze mozesz wyslac przyklad Convenio, chetnie skorzystam i zobacze jak to wyglada moze mi choc troche pomoze i rozjasni w glowce