Rok temu spedzilem miesięczne wakacje w Hiszpanii. Kraj ten urzekł mnie na tyle swoją kulturą oraz pogodą iż chciał bym tam się osiedlić na dłuższy czas. Mam fach w ręku jeśli chodzi o roboty remontowo - wykończeniowe. Nie marzę o zarabianiu 'kokosów' tylko o normalnym życiu.... jak mówicie z pracą jest ciężko, ale czy mając taki fach w ręku również ciężko będzie mi znaleźć pracę? W Polsce nie narzekam na zarobki, lecz ciągnie mnie do Hiszpanii strasznie... Jakie miasto polecacie do osiedlenia się? Odrazu mówię że nie interesuje mnie Barcelona, Madryt czy Valencia. Chciał bym jakieś małe miasteczko wielkości 100 tys mieszkańców nad morzem. Może ktoś był by chętny na wyjazd ze mną?
Owszem, Hiszpania jest urzekajaca, nie jest juz jednak tak pogodna, fachowcy traca prace, tak wiec nie wiem, czy warto porzucac spokoj w Polsce, przynajmniej na razie
Lucasesteban
24 mar 2011
Cytat: BeaI
Owszem, Hiszpania jest urzekajaca, nie jest juz jednak tak pogodna, fachowcy traca prace, tak wiec nie wiem, czy warto porzucac spokoj w Polsce, przynajmniej na razie