Majorka/Ibiza- praca w wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
witam,
jestem nowa na forum, nie wiem czy podobny wątek był już założony, jeśli tak (i to całkiem niedawno)- to przepraszam i proszę o wyrozumiałość;)
chciałabym wyjechać w tym roku (koniec maja) na Ibizę lub Majorkę do pracy. angielski znam bardzo dobrze, hiszpański średnio (na zasadzie- jak trzeba to się dogadam).
moje pytanie jest następujące: czy ktoś z Was wie, gdzie można znaleźć pracę, w jakiej branży najłatwiej oraz czy warto jechać 'w ciemno' czy raczej lepiej rozejrzeć się na odległość?
dodam, że będzie to mój pierwszy raz, stąd tyle wątpliwości... za pomoc z góry dziękuję:)
ja nie znam wogóle języka i chyba będe jechał w ciemno w połowie maja tylko niewiem jak z noclegiem wolałbym domek albo kwatere na miesiąc od razu bo taniej wychodzi a z chotelem niewiem
hej. ja pracuje jako au pair u urodziny i szukam kogos do ich znajomych.
blizniaki 22 miesiace, chlopiec i przeurocza dziewczynka, matka mowi ylko po hiszpanku, ojciec po hiszpanku, angielski i niemiecku (z tego co wiem).
miejscowosc nad morzem :)
jak cos to napisz tutaj swoj adres e-mail :)
[email] napisz mi prosze bliższe informacje może masz numer gg mój to 31381844
[email]
bardzo prosze o kontakt i warunki dla au pair
jestem zdecydowana
Kasia
Witam! Ja byłbym zainteresowany ofertą pracy w hiszpanii.
Mój mail: [email]
Szukam grupki, która chciała by wyjechać do pracy do hiszpanii i wynająć coś aby koszty się rozłożyły.
Hiszpański to mój język ojczysty więc nie będzie problemów, tylko czekam na zgłoszenia :D
Pozdrawiam!
ja i kumpel także planujemy wyjechać, niestety hiszpanski -0 za to angielski dobry, od 5 lat mieszkam w szkocji. email, [email]
ja i kumpel także planujemy wyjechać, niestety hiszpanski -0 za to angielski dobry, od 5 lat mieszkam w szkocji. email, [email]
[email] - jestem zainteresowana au-pair. twoi znajomi nie mają więcej znajomych szukających opieki? ;)
znam dobrze hiszpański i angielski, dlatego z komunikacją nie będzie problemu.
ludzie, macie jakieś oferty pracy? praca w Hiszpani albo na wyspach lipiec-sierpień.
hej wszystkim,
jestem z łodzi, mam 22 lata, poziom hiszpanskiego sredni,
planuje wyjechac do hiszpanii na początku lipca i tam na miejscu szukać pracy (góra na 3 miesiące)
jak ktoś ma podobne plany to dajcie znać, fajnie jakby było nas więcej zeby mieszkanie nie wyszło za drogo.
[email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka