MALAGA KURS JEZYKOWY AIFP 2011

Temat przeniesiony do archwium.
Dzień dobry!
Piszę ponieważ mam pewien problem. Może wyda Wam się on głupi, ale tak się zastanawiałam... Myślę poważnie nad kursem językowym w Maladze, wszystko już sobie ogarnęłam kiedy, za ile i tak dalej, ale martwi mnie pewna kwestia. Nie chcę przez 4 tygodnie mieszkać w jednoosobowym pokoju czy to w hostelu, czy gdziekolwiek, a nie mam jakiegoś przyjaciela, który jedzie ze mną, w takim razie jeśli zaznaczę sobie w karcie, że chcę dzielić pokoj z innym studentem to organizatorzy po prostu kogoś mi dadzą? Proszę o odpowiedzi osoby, które uczestniczyły w takim kursie albo baa nawet miały podobny 'problem'.
Z góry bardzo dziękuję :)
Hej,
czy bylas na tym kursie w Maladze? Bede tam od czerwca na 3 miesiace i zastanawiam sie czy nie zapisac sie na niego na 2-4tyg dla poczatkujacych. Chcialam zapytac o Twoje odczucia i opinię. Czy warto i jaki jest tam poziom prowadzenia zajec oraz czy przestrzegana jest liczba osob w grupach.
Pozdrawiam
Zaczne od odpowiedzi na pierwsze pytanie, to czy zaznaczajac ze chcesz miejsce w pokoju dwuusobowym czy ci przydziela kogos zalezy od szkoly, czasem zastrzegaja sobie ze pokoje dwuosobowe sa tylko dla osob ktore przyjezdzaja razem, a czasem po prostu dokwaterowuja ci kogos innego. Ale swoj wlasny jednoosobowy pokoj tez ma swoj zalety. Jesli wybierzesz sobie pokoj jednooosbowy w mieskzaniu z innymi studentami, nie bedziesz przeciesz sama, bedziesz mieszkac z innymi ludzmi, a kiedy bedziesz miala och dosc zakmniesz sie u siebie, czy nawet jak inni beda chcieli cos robic a ty bedziesz wolala spac czy cos;)
A co do drugiego pytania, zawsze warto sie zapisac, ja na kursach bylam 4 razy i zazwyczaj bylam zadowolona, ilosc osob na pewno zalezy od tego czy bedziesz w scislymzesonie czy nie, w lecie zawsze jest wiecej osob, ale mysle ze max to ok 10 osob w grupie