chyba w tym roku? :)
W okresie wakacyjnym łatwo. W czasie roku trudno.
rosebutt
19 lut 2012
Cześć, mam na imię Sara, byłam w Lloret już 2 razy na wakacjach, a w tym roku również planuję jechać tam na cały okres wakacji w celach zarobkowych jak i oczywiście imprezowych. 1968957 moje gg
Mayte
10 mar 2012
też jestem bardzo chętna na wyjazd do Lloret osobiście byłam tam kilka razy ale nigdy w celach zarobkowych. Trudno tam znaleźć pracę?
nannuu
03 maj 2012
w tym roku odradzam dla wszystkich.. bylam ostatnio i gadalam z szefami i w tym roku bd bardzo trudno.. bo jak wiecie w tym roku jest zakaz propagandy.. i prace bd mialy osoby tylko te co pracowaly w zeszlych latach.. Wiec odradzam. Lepiej moze jakies Niemcy? Norwegia? Ale nie Hiszpania..
jajaaaaa
08 cze 2012
Witam.
Chce sie wybrac do Lloret de Mar, najprawdopodobniej w czerwcu, zeby zobaczyc czy jest praca. Ktoś zainteresowany?
lukasz-
08 cze 2012
http://www.cuantocabron.com/retarded/triste-realidad-2 :D Z pracą w Hiszpanii obecnie jest masakra! Niestety... :(
jumaji
27 cze 2012
Hej czy ktoś jest lub jedzie do Lloret?? moi znajomi juz tam są ja bede 8 lipca... szukam chetnych do wpsolnego znalezienia mieszkania, lub ewentualnie 2 lub jdnego pokoju :)