Jakie sa doswiadczenia polakow w wielokulturowej Andaluzji?

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem doktorantka na Uniwersytecie w Manchester w Wielkiej Brytanii i prowadze projekt badawczy majacy na celu uzyskanie informacji o doświadczeniach polaków w wielokulturowych otoczeniach Andaluzji. Czy znacie organizacje lub grypy w ktorych uczestnicza polacy? Planuje kilkudniowy pobyt w lipcu lub czerwcu by przygotowac badania, ktore zamierzam rozpoczac we wrzesniu 2012. Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje oraz kontakty.

Jesli ktos ma zamiar wziac udzial w tym projekcie badawczym i opowiedziec o swoich doswiadczeniach, prosze o kontakt: [email]
Możesz sprawdzić te organizacje:

Klub Polski w Fuengiroli
Polski Klub Fuengirola przew. Elzbieta Stypulkowska Tel.: 952 472130
Apt 238, La Cala de Mijas, 29 649 Mijas Costa,
Tel.: +34-952472130, Tel.: +34-6[tel]
E-mail: [email]
internet: http://www.klub.z.pl

Stowarzyszenie Polaków "Klub Polski"
Asociación de los Polacos"Klub Polski"
C/ Rodrigo de Triana , 8/4c
29640 Fuengirola (Málaga)
Prezes: p. Helena McElroy
Tel.: +34 952 477 627
Tel.: +34 952 444 398
E-mail: [email]

Ale nie wiem, czy jeszcze istnieją.
Pozdrawiam.
Fantastycznie, dziekuje bardzo. Mieszkasz w Andaluzji?
Nie, kiedyś komuś był pilnie potrzebny kontakt z Polakami w Andaluzji i miałam zapisane te dwie organizacje. Niestety, coś mi się widzi, że te organizacje już nie działają.
Wysyłam Ci PW.
edytowany przez Agniecha110: 29 maj 2012
Klub Polski jest już raczej nieaktywny, mogę jedynie trochę powiedzieć n/t ich działalności w poprzednich latach jeśli to Ci się do czegoś przyda, daj znać jak coś
edytowany przez majlookk: 29 maj 2012
Dzieki. A czy wiesz moze czy istnieje jakas organizacja lub grupa w Maladze lub w innych czesciach Andaluzji, ktorej czlonkami sa polacy? Interesuja mnie glownie wielokulturowe organizacje lub grupy. Bede wdzieczna za odpowiedz.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Nauka języka