PRACA LLORET DE MAR/BARCELONA 2013

Temat przeniesiony do archwium.
hej! Wiem, że czasu jeszcze sporo, ale zastanawiałam się czy jest ktoś chętny do wyjazdu w wakacje do pracy ? Fajnie by było zebrać jakąś sensowną ekipę i pojechać. Zawsze to raźniej i taniej ;)
Myślałam o pracy jako promotorka klubów, kelnerka whatever w lloret albo w barcelonie (tam chyba z tym ciężej, ma ktoś jakieś doświadczenia?)
nie znam hiszpańskiego, ale bardzo dobrze angielski. z tego co czytałam w lloret to wystarczy. zależy mi na tym, żeby połączyć przyjemne z pożytecznym - pracę w miłych warunkach :D

ktoś chętny? ;)
Lloret de mar jest opanowane przez Wlochow, sa na kazdym kroku.
A jakie są szanse znalezienia tam pracy na wakacje?
Ja jestem chętna ! :) co roku planuję wyjazd do Hiszpanii...ale zawsze pojawi się jakaś przeszkoda ;)
Jakie są szanse na znalezienie pracy ? myśle , że w okresie wakacyjnym dość spore ;d jeżeli chodzi o typową turystyczną miejscowość ;d LLoret de Mar :)
hejka ja też chętnie pojadę ehh To już mój trzeci wyjazd by był do Hiszpanii a kraj cudowny i wraca się z przyjemnością
hej, a gdzie pracowałaś? jak z noclegiem ? podziel się z nami :D
przeważnie to jerzdzę na zbiory Maliny brzoskwinie nektarynki Ostatnio tzn na wakacje w ubiegłym roku byłam na malinach w Andaluzji heh 10 km od oceanu Potem na 2 tyg do Polski i znów wyjazd na brzoskwinie w Aragonii MieszkałyśmY 2 piętrowym domu Teraz też czekam na tel w w sprawie pracy
heh moja amiga była na wakacjach w Loret de Mar i z tego co mi wiadomo większość z obsługi hotelu to Polacy byli
edytowany przez nininini: 27 sty 2013
Gdybym zdecydowała się na wyjazd to najlepiej pod koniec czerwca. Jeśli ktoś poszukuję osób do wynajmu mieszkania/pokoju to jestem chętna ! ;)
ja właśnie planuje z koleżanką wyjechać pod koniec czerwca :) i właśnie, ma ktoś jakieś informacje jakie są teraz szanse na znalezienie pracy jako kelnerka/promotorka ??
ja właśnie planuje z koleżanką wyjechać pod koniec czerwca :) i właśnie, ma ktoś jakieś informacje jakie są teraz szanse na znalezienie pracy jako kelnerka/promotorka ??
noo zalezy gdzie ja chcialam pracowac w hotelu jako kelnerka z siostrami, ale niestety szef,by mnie zatrudnik jako praktykantka za 300 euro ...
Cytat: olala1992
ma ktoś jakieś informacje jakie są teraz szanse na znalezienie pracy jako kelnerka/promotorka ??

Na to pytanie musisz przede wszystkim sama sobie odpowiedziec, tzn. zalezy na ile jestes otwarta, przebojowa, na ile podobasz sie innym? Praca ZAWSZE sie znajdzie, tylko musisz sie spodobac albo byc wydajna.
Dla znajacych jezyk niemiecki-kierunek El Arenal, Majorka, "drugie Niemcy".
Pelno klubow, restauracjii... takich ladnych mezczyzn mowiacych po niemiecku jeszcze nie widzialyscie!
hej :) jeśli rzeczywiście się uzbiera ekipa na wyjazd pod koniec czerwca - początek lipca, to ja też się piszę :P myślałam też o Francji, żeby tam jechać i szukać na spontanie, ale Hiszpania wydaje się bardziej realna :p byłam już na zbiorach i osobiście wole się już nie wybierać, bo za cięzko .. ;/
W moim przypadku , nie musi być to wyjazd nastawiony na prace ;)
Chociaż nie ukrywam ,że wczasy + dorywcza praca byłby cudnym rozwiązaniem.
Jeśli ktoś poważnie myśli o przygodzie w Espanii psiac na priv. :D
Hej, tez mysle nad wyjazdem do Hiszpanii, nie koniecznie do pracy (chociaz tez) ale na jakies wczasy itp :) bylem juz tam kilka razy :) W jakim wieku jestescie? :D
Hej, prawdopodobnie będę wynajmowała pokoje(Barcelona;lipiec-wrzesień), więc jeśli ktoś jest chętny-niech pisze:).Samo centrum(Plaza de España).
Cena do uzgodnienia:).
Ewentualnie na początek (1-2 dni)mogę kogoś za darmo przenocować:).
p.s przepraszam za spam i powodzenia ze znalezieniem pracy ;)!
ponawiam :)
Podbijam wątek. Czy któraś z was szukała już w ciemno pracy w Lloret? planujecie leciec samolotem czy jak? i oczywiscie ile pieniędzy chcecie wziąć na start?
Hej! czy ktos wybiera się do hiszpanii jakos w najblizszych dniach? Jakie są ceny za wynajempokoju w llorent- orintuje sie ktoś?pozdrawiam
Jestem chetny wyjechac do lloret de mar w lipcu do konca wrzesnia lub dłuzej ma ktos pewna prace lub cos oraz zakwaterowanie praca najlepiej taka zeby wieczorami mozna było bawic po klubach pisac na priv lub cos
Można powiedzieć, że ja też jestem chętna :) Najlepiej końcówka lipca do końca sierpnia. Znajomość hiszpana podstawowa jest, angielskiego bardzo dobra. Tylko ze znalezieniem pracy trudno ;/
Hej. Ja sie wybieram 13 lipca do pracy, szukam rowniez osob chetnych ktore by chcialy jechac ze mna. Czy mam ktos wolne miejsce w apartamencie w Lloret de Mar? Jak narazie jade sama wiec chcialabym dolaczyc do kogos do mieszkania. Jestem osoba bez konfliktowa imprezowa i wesola. Mam nadzieje ze ktos mnie przygarnie!!
Witam,
Jeżdzę do Lloret de mar co roku na wakację,mam tak ogromny sentyment do tego miasta,że w następne wakacje chciałabym pojechać tam pracować tylko nie wiem jak się do tego zabrać :(
Chciałabym się dowiedzieć jak dostać tam pracę? Za wszelkie odpowiedzi serdecznie dziękuję :))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie