ja powaznie nad tym mysle! bylam juz w lloret 3 razy na obozach i wczasach, teraz mnie znowu ciagnie, zeby wrocic, tyle ze teraz juz do pracy raczej :D a kiedy planujesz?
oskar90
18 mar 2013
hej!! :D planuje jak najszybciej, koniec maja poczatek czerwca. Masz moze gg? zeby porozmawiac na spokojnie :)
domidomii
18 mar 2013
ja mam jeszcze po drodze sesje, wiec moglabym jechac dopiero w II polowie czerwca :( nie mam juz, fejs zdominowal moje zycie ;D
oskar90
18 mar 2013
napisalem do ciebie na priv :D
lollapalooza109
08 kwi 2013
Czesc :) Ja wraz z kumplem myslelismy nad tym lecz za bardzo nie wiemy gdzie?
macie jakies konkretne plany?
oskar90
08 kwi 2013
najlepsza opcja jechać na wczasy i w tym czasie szukac pracy, lub po prostu w ciemno :) napisalem do ciebie na priv:D
oskar90
05 maj 2013
nikt nie jedzie?!!? :D
oskar90
17 maj 2013
up
jumaji
17 maj 2013
ja jade, dokłądniew 12 lipiec
aniat92
27 cze 2013
Hej. Ja sie wybieram po 13 lipca do pracy. Czy mam ktos wolne miejsce w apartamencie w Lloret de Mar? Jak narazie jade sama wiec chcialabym dolaczyc do kogos do mieszkania. Jestem osoba bez konfliktowa imprezowa i wesola. Mam nadzieje ze ktos mnie przygarnie!! Mozecie do mnie napisac tez na mail [email]
aniat92
28 cze 2013
Czy pojechaliście do Lloret tak jak planowaliście? Jak tam teraz z pracą wygląda, szczególnie w propagandzie bo słyszałam, że została zakazana? Chciałabym się wybrać w połowie lipca, ale nie wiem czy jest sens..
jumaji
13 lip 2013
hej, ktos ma pokoj dla 2 dziewczyn pracujacych, do polowy pazdziernika?? bardzo pilne, jestesmy na miejscu najchetniej w poniedzialek sie wprowadzimy