LLORET DE MAR 2013/WCZASY/PRACA

Temat przeniesiony do archwium.
wybiera sie ktos do lloret de mar na wczasy/pracy w tym roku? Szukam fajnej ekipy na wspolny wyjazd :)
ja powaznie nad tym mysle! bylam juz w lloret 3 razy na obozach i wczasach, teraz mnie znowu ciagnie, zeby wrocic, tyle ze teraz juz do pracy raczej :D a kiedy planujesz?
hej!! :D planuje jak najszybciej, koniec maja poczatek czerwca. Masz moze gg? zeby porozmawiac na spokojnie :)
ja mam jeszcze po drodze sesje, wiec moglabym jechac dopiero w II polowie czerwca :( nie mam juz, fejs zdominowal moje zycie ;D
napisalem do ciebie na priv :D
Czesc :) Ja wraz z kumplem myslelismy nad tym lecz za bardzo nie wiemy gdzie?
macie jakies konkretne plany?
najlepsza opcja jechać na wczasy i w tym czasie szukac pracy, lub po prostu w ciemno :) napisalem do ciebie na priv:D
nikt nie jedzie?!!? :D
up
ja jade, dokłądniew 12 lipiec
Hej. Ja sie wybieram po 13 lipca do pracy. Czy mam ktos wolne miejsce w apartamencie w Lloret de Mar? Jak narazie jade sama wiec chcialabym dolaczyc do kogos do mieszkania. Jestem osoba bez konfliktowa imprezowa i wesola. Mam nadzieje ze ktos mnie przygarnie!! Mozecie do mnie napisac tez na mail [email]
Czy pojechaliście do Lloret tak jak planowaliście? Jak tam teraz z pracą wygląda, szczególnie w propagandzie bo słyszałam, że została zakazana? Chciałabym się wybrać w połowie lipca, ale nie wiem czy jest sens..
hej, ktos ma pokoj dla 2 dziewczyn pracujacych, do polowy pazdziernika?? bardzo pilne, jestesmy na miejscu najchetniej w poniedzialek sie wprowadzimy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka