Praca Hiszpania Usuwanie azbestu Oszustwo

Temat przeniesiony do archwium.
Witam szukam osob ktore zostaly oszukane przez Katarzyna Moscicka
Telefon: +346[tel]. Ogłoszeniie dotyczy pracy w Barcelonie Hiszpania do usuwania azbestu . Wszystko wyglada ok do momentu potwierdzenia rezerwacji biletu, po czym ta pani chce zaliczki na mieszkanie 350 euro, i mowi ze to okazja wynajecia mieszkania ze ona musi za nie zaplacic w ciagu 24 dodzin. ja nie zgodzilem sie na wyslanie pieniedzy dogadalem sie ze wezme pieniadze z soba do barcelony. wziela odemnie numer lotu itp miala czekac na lotnisku. Niestety wylaczyla telefon po czym od poniedzialku go nie odbierala nie odpisywala na sms czy ktos zostal podobnie oszukany lub kontaktowal sie z ta pania w sprawie pracy? szukam osob poniewasz skadam wniosekdo sadu. To adresy ogłoszen praca.owi.pl/ogloszenie/Azbest_usuwanie,9[tel]http://ogloszenia.infoludek.pl/ogloszenia/info/980608.xhtml
Kurde ludzie tyle się słyszy i czyta w necie o oszustach i o tym jak można sprawdzić pośrednika a wy zawsze swoje i dajecie się nabić w butelkę ...gratulacje...tylko pozazdrościć rozumu ehh.
Uważajcie , na te ogłoszenia o prace , mój nażeczony też miał pracowac przy malowaniu konstrukcji metalowych , w burrianie i facet kazal wpłacic sobie 650 e
ja bym sie bardziej martwila tym ,ze azbest uszkadza uklad oddechowy................ i jest rakotworczy ,nie bierzcie takich prac .....
edytowany przez cranium: 10 lis 2013