prosze o przetlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

prosze o przetlumaczenie paru zdan po raz kolejny - a i dziekuje za przetlumaczenie ;) jakby ktos mial ochote i checi to moglby mi to przetlumaczyc ...

1.Podaj mi swą dłoń
Zawsze będę przy Tobie
Mi zawsze możesz ufać
Nigdy Cię nie zawiodę
Jestem najlepszym słuchaczem
Jakiego mogłeś spotkać
Zawsze Cię wysłucham
Nigdy Cię nie wyśmieję
Pamiętaj o mnie zawsze
Jestem tu dla Ciebie!

2.Tak spokojnie...
Cisza...
Ciemnosc...
Nic się nie porusza...
Tylko na policzku...
coś się błyszczy...
niespokojnie drga...
To jest łza...
Moja łza...

3.tak wiele ran tak wiele krwi wylanej, po co? przez kogo? rany się goją ale serce- no właśnie co z nim

4.moje życie to idealny cmentarz upadłych nadziei

5.z puzzli układam swój świat jednej części zabrakła tej z napisem szczęście

6.aniołki podniosą cię na duchu gdy twoje skrzydła zapomną jak latać

7.Wierzę, że mogę Wierzę, że będę Wierzę i wiem, że moje marzenia są prawdziwe

8.chce kochac i byc kochana

9....po moim policzku płynie łza... mała... samotna... tak jak ja...

10.dobranoc

11.slodkich snów

a i jakby sie komus naprawde nudzilo to moglby mi przetlumaczyc to :

W dzieciństwie, tuląc do snu małe dziecko, ktoś zawsze czyta piękną bajkę. Mali chłopcy marzą, by zostać rycerzem w srebrnej zbroi a dziewczynki, by spotkać pięknego księcia na białym koniu i żyć długo i szczęśliwie. Gdy po nastu latach wyrasta się z dzieciństwa to wszystko przestaje mieć znaczenie, bo do drzwi dziecięcej sypialni puka szara i trudna rzeczywistość, w której nie ma miejsca na bezsensowne marzenia. Ale przecież baśnie są właśnie po to, by dać uśmiech na twarzy, by przenieść w świat piękny i beztroski, by choć na chwilę pozwolić zapomnieć o tym, co jest

bylabym naprawde wdzieczna

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia