pilne!!!!!!pomocy!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

NO ENCUENTRO LA LISTA DE LO QUE TE HE ENVIADO Y LO QUE FALTA POR ENVIAR

POR FAVOR.. ENVIAME NUEVAMENTE LO QUE TE HACE FALTA, PARA ENVIARTELO POCO A POCO..

ESTUVE CON L. M. HACE DIAS.. Y LA VERDAD QUE LA PASAMOS SUPER BIEN..
prosze o przetłumaczenie na polski!!!!
Nie moge znalezc listy na ktorej mam co ci wyslalem i co mam jeszcze wyslac.
Prosze przeslij mi na nowo co Ci brakuje zebym powolutku mogl wysylac Ci.
Jakis czas temu spotkalem sie z I. i spedzilismy czas super.
a przetłumaczysz mi to?
nic sie nie stało juz ci przesłałam liste z piosenkami i zniecierpliwoscia na nie czekam.o czym rozmawialiscie powiedziałes jej ze polscy fani ja kochaja?pozdrawiam i czekam na twoja odpowiedz
No pasa nada,ya te he mandado la lista con las canciones y espero con impaciencia.¿Sobre qué habéis hablado?Le has dicho que fans polacos la quieren?
Saludos.Espero a tu respuesta.
Tak z ciekawosci...jak bedziesz sie porozumiewala z kolega, jak forum bedzie pare dni nieczynne?
a czemu ma byc nieczynne?ojojooooooj co ja zrobie ????
zasmuciłes mnie tą wiadomoscią
To bylo pytanie hipotetyczne. Twoja znajomosc z tym facetem zalezy tylko od tego forum, bo tlumaczysz swoje i jego wiadomosci. Dlatego pytam, co bys zrobila gdyby forum bylo nieczynne?
Ee, nic takiego by się nie stało, po prostu musiałaby zacząć ściągać te piosenki z netu albo kupić płytę. Ale pomyśl ile namiętnych miłości zawisłoby na włosku :D
tylko ,ze tych piosenek nie ma w internecie a kupować nie kupie bo niewiem jak nigdy z internetu nic nie kupowałam i troszke sie boje!:)
W internecie wszystko jest. Słyszałą o czymś takim jak Emule?
no i co z tego ze są jak nie ma wszystkich?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia