zdań kilka w 2 min.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

witam,

licze na Waszą pomoc:) bo nikt mi nie potrafił pomóc do tej pory, najlepiej jak najprostrzymi zdaniami

internet jest powszechny w naszym życiu. służy nam do rozrywki, czytania wiadomości ze świata, edukacji. możemy w nim oglądać telewizje, rozmawiać z przyjaciółmi a nawet robić zakupy. użytkowników internetu stale przybywa. w 1997r było 70mln a teraz jest ponad 1mld. internet stał się bardzo popularnym środkiem przekazywania informacji a jego popularność ciągle rośnie. dzięki niemu mamy prawie wszystko pod ręką.

z góry dziękuje:)
a oto troche przydatnego słownictwa:

rozrywka - diversión
czytać - leer
wiadomość - información
świat - mundo
edukacja - educación
oglądać tv - ver la televisión
robić zakupy - hacer compras
popularny - conocido
wszystko - todo
No niefajnie to robisz. Trzeci raz ten sam wątek wklejasz, a do samodzielnej pracy ani grama chęci...
no, a bez tego słownictwa to juz całkiem bym nic nie wiedziała..:)
czekamy wciąż na odrobine wkładu własnego..
Wkład własny polegał na usunięciu wątku :)
A ja budzik na 7:15 nastawiłam, żeby dać mu ostatnią szansę ;)

« 

Brak wkładu własnego

»

Sólo en español