Bardzo prosze o pomoc w przetłumaczeniu PILNE!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Prosze o pomoc w przetłumaczeniu opisu dnia ....
Wstaje o 8 rano , myje sie , jem śniadanie i sprzatam mieszkanie. Nastepnie zajmuje sie królikiem i bawie sie z nim. Około 11 pije kawe i ucze sie oraz dorabiam zadanie. Obiad gotuje na godzine 14. Później chwila odpoczynku i ide do szkoły na 16. Ze szkoły wracam koło 19.30. Spotykam sie ze znajomymi w pubie. Tam pijemy piwko i rozmawiamy o różnych rzeczach. Czasami gramy w bilarda. Pozniej jem kolacje , do snu ogladam film lub czytam ksiazke i ide spać....

Bardzo bardzo bardzo prosze pomoc i czekam na odpowiedz
Nie odrabiamy prac domowych, jedynie możemy pomóc w poprawieniu tekstu, tak więc odrobinę własnej pracy byłoby wskazane
Wiem jednakze prosze z czasem sie nie wyrobie :( Potrzebuje to na jutro na zaliczenie :( Zrobilabym to , postarała sie Jednak mam duze zaległosci z hiszpanskiego i ucze sie od kilku dni na egzamin który mam jutro a zapomniałam o zadaniu :(
Na moje oko zajmie Ci to 10 minut. Nie musisz się starać, napisz to jak potrafisz a my poprawimy błędy. Też mam jutro egzamin i pół zaliczenia, ale obiecuję sprawdzić i poprawić.
Natowmiast brak pracy własnej forumowiczów kusi mnie do złego :)
Nie wiem czy cos mi z tego wyszło ale - oto mój tekst ....
En general me levento, a las ocho la mañana, lavarse, un el desayun y limpiar casa. Luego (nie wiem jak jest zajmowac sie) conejo y jugar conejo.A las once tomar cafe con leche y ensñar y hago los deberes. De almerzo cocinar a la un catorcem Mastarde .... tiene descansar y ingresar e la escuela. Al volver del escuela un diecinueve. Encontrarme con los amigos bar. Alla bebemos cerveza y hablamos. A veces jugar a los billar. Luego la cenar, delante de sueño, mirar TV u leer libro.
KONIEC

Jestem poczatkujaca, wiekszosc słów brałam ze słowniczka
En general me levento, a las ocho de la mañana, me lavo, tomo el desayuno y limpio la casa . Luego me cuido de mi conejo y juego con él. A las once tomo un cafe con leche, estudio y hago los deberes. La comda la preparo para las dos de la tarde. Más tarde descanso un rato y voy a laescuela a las cuatro de la tarde. Nos encontramos con mis cnocidos en un bar. Allí tomamos las cervezas y hablamos de varias cosas. A veces jugamos all billar. Luego como la cena. Antes de dormir veo alguna pelicula o leo un libro.
lo de conejo me gusta:)))))))
En que estamos pensando hoy??? Cachondeos, conejos... ;)
Debe de ser por lo frío que hace :D
será, será, pero la frase de este texto si que me ha alegrado la tarde!!!:))))))tengo demasiada imaginación...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego