Mystic Diversions feat. Laura Serra - Quedate

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Jeśli ktokolwiek zna słowa owej piosenki, a już idealne byłoby jej przetłumaczenie dla mnie, byłabym niezmiernie wdzięczna!!!
poszukać Ci to, czy może zaśpiewać?
Hahahaha,najlepsze jest dobre samopoczucie i humor z rana.
Nie bardzo rozumiem cyniczne odpowiedzi.
Także jeśli nie potraficie pomóc, a jedynie napisać kilka prymitywnych i mało wyszukanych niby żartów to proszę, nie wypowiadajcie się!

Natomiast do innych bardziej pomocnych i zdecydowanie pozytywniej nastawionych do życia i ludzi, a nie zgorzkniałych cyników, którzy podobnie jak ja niezwykle lubią tą piosenkę, a mają to szczęście posiadać słowa, których niestety nie jestem w stanie poprawnie usłyszeć poprzez nieznajomość języka hiszpańskiego byłabym niezwykle wdzięczna za pomoc. Ponieważ już od bardzo długiego czasu nie mogę dowiedzieć się o czym jest ta cudowna piosenka.

Serdecznie pozdrawiam wszystkie przyjazne osoby na tym forum.
A moze by tak poruszac troszke paluszkami i poszukac na necie???Bozia raczki dala???A nie czekac na podanie na tacy???
Ja z reguły jestem pogodna i przyjazna ludziom, natomiast Ty wchodzisz sobie na forum, zero pracy, zero wysiłku i już, a może widzisz tu las rąk chetnych do pomocy? Nie pchajcie się, w kolejce proszę...
Dziewczyny,
kompletnie odwrotnie odebrałyście moją prośbę. Prawda jest taka, iż od długiego już czasu poszukuję słów tej piosenki choćby w oryginale, i niestety nigdzie nie mogę znaleźć owego tekstu, a jak nadmieniłam trwa już to długi kawałek czasu. Nie czekam na gotowe, bo przede wszystkim najpierw sama próbowałam znaleźć te słowa.
I prośba moja na forum jest dla mnie kolejna próbą, gdyż liczyłam, że może ktoś zna po prostu tą piosenkę i być może lubi tak jak ja. A że jest to forum jezyka hiszpańskiego, na którym piszą między innymi pasjonaci tego języka, dla których zrozumienie słów w języku hiszpańskim ojczystym jest zupełnie naturalne, a dla mnie nawet proste zdanie to zupełnie czarna magia.
I raczej napisałam tutaj doceniając osoby znające ten jezyk, a nie próbując to bezwzględnie wykorzystać.
Ale ok. Spróbuję w takim razie poznać w końcu słowa tej piosenki w inny sposób.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie