ogromna prośba!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hej:)
mam ogromną prośbę:) mógłby ktoś mi napisać parę prostych zdań na temat "la boda en polonia" Bardzo proszę:) od tego zależy moje zaliczenie semestru, a sama cos nie mogę nic sklecic:) chodzi mi o mniej wiecej typowy ślub w Polsce, coś w rodzaju:
Ślub w Polsce trwa dni. Pierwszego dnia odbywa sie ceremonia w kościele i wesele, drugiego poprawiny. Para młoda na ślub zaprasza rodzinę, najbliższych znajomych oraz dwóch świadków. Panna młoda ubrana jest w białą suknie i welon, pan młody w garnitur. Po wyjściu z kościoła Pare młodą obsypuje się ryżem, w czasie wesela Panna młoda wyrzuca welon.
mają to byś najprostsze zdania, nie koniecznie to dosłownie:)
będę ogromnie wdzięczna:D:D

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia