la verdad / san valentin

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich !!Czy ktoś mógłby mi to przetłumaczyć?To bardzo ważne!Z góry dziekuje!!

Z okazji tego,tak wyjatkowego dla nas dnia,z głebi serca chce ci wyznać jak bardzo cie kocham,jak bardzo jestes dla mnie ważny i jak bardzo mi na tobie zależy.Jesteś dla mnie wszystkim,całym moim życiem.Naprawde nie masz pojęcia jak mi źle bez ciebie,ile łez wyewam co noc myśląc o Tobie,tęskniąc cały czas.Chciałabym żeby ten koszmar sie już skończył,żebysmy znowu byli razem i żeby tak już zostało na zawsze!
Dzieki tobie poznałam co to jest prawdziwa miłość-to najwspanialsze uczucie jakie można doświadczyć w życiu.Sprawia, że dla drugiej osoby mógłbyś zrobić wszystko,nawet oddać za nią swoje własne życie.Jestes gotów na wszelkie poświęcenia,wyrzeczenia-nawet te największe.Miłość nadaje życiu sens.Doswiadczasz pierwszy raz rzeczy które sprawiają że stajesz sie bardziej dojrzalszy,inaczej patrzysz na swiat.Robisz wszystko z myślą o drugiej osobie.

Nauczyłes mnie kochać i za to jestem Ci ogromnie wdzięczna.Dziekuje za twoją miłość,którą zawsze mi okzujesz,która jest wyjątkowa,niepowtarzalna,szczera i i która mnie uszczęśliwia!
Zakochani powinni cały rok okazywać sobie że sie kochają, nie tylko w ten dzień..W naszym przypadku cały rok to 14 luty.
Twoja jedyna,cała dla ciebie,na zawsze.
Będę naprawde wdzięczna!!
Bea!Może ty :)Na Ciebie zawsze moge liczyc.
Alinko, a tak z ciekawości zapytam, w jakim języku rozmawiasz z mężczyzną Twojego życia?
Miłość nie potrzebuje słów ;D
Jesli milosc nie potrzebuje slów to wyobrazasz sobie zyc z kims 25 lat i nic nie mówic? :))
Jeden gosciu zalil sie koledze w pracy, ze jego zona od jakiegos czasu nie wychodzi z lozka a z buzi wylatuja jej muchy. Facet bardzo sie martwil, bo do tej pory zona co prawda nie byla zbyt ruchliwa i mowila niewiele, ale martwily go bardzo te muchy w calym domu. Kolega poradzil mu, zeby wezwal lekarza. Facet poszedl za rada kolegi i okazalo sie, ze zona nie zyje od dwoch tygodni.
..........
Faktycznie, jakby rozmawiali wiecej ze soba, powinien byl to zauwazyc
Uffff,czy to sie nazywa czarny humor?
bardzo obrzydliwy?
¡Ufff, tío ,qué fuerte,muy fuerte!-jak to mówia Hiszpanie.
Ale moze mlodziezy to cos pomoze i zaczna wiecej rozmawiac ze soba.
żarty żartami hehe :)
Ale naprawde tego potrzebuje! Mój chłopak jest z Kolumbii...zrozumcie..ROZMAWIAMY po angielsku,ale chce go zaskoczyć na walentynki.Chodzi mi tylko o to żeby chociaż raz mnie w pełni zrozumiał:)Jade speclnie do Londynu do niego..Wiec wszystko musi być idealne..nawet walentynka:)
BeaI,gdzies Ty jest,jestes tu pilnie potrzebna i to szybko,ja sie za to nie biore bo mnie z polskiego na hiszpañski ciezko idzie,a Tobie to ladnie wychodzi!
mnie przekonalas, ale ja Ci niestety nie przetlumacze, bo nie byloby to idealne po prostu, delikatnie mowiac :)
Nie wiem, jakoś wyjątkowo niezgrabnie mi to poszło, jakoś nie czuję motywacji, ale może do czegoś Ci się przyda...
NIENAWIDZĘ WALENTYNEK, ale dla wszystkich zakochanych, feliz San Valentín

En un día tan especial para nosotros, quiero confesarte de todo mi corazón cuánto te quiero, lo importante que eres para mí y cuánto me importa lo nuestro. Lo eres todo para mí, eres mi vida. Creo que de verdad ni te das cuenta qué mal me lo paso sin ti, cuántas lágrimas derramo cada noche pensando en ti y echándote de menos todo ese tiempo. Quisiera que acabara esa pesadilla, que por fin pudiésemos estar juntos y qué eso se quedara así para siempre!
Gracias a ti pude conocer lo que era el amor verdadero - es el sentimiento más grande que se puede llegar a conocer en la vida. Hace que por otra persona podrías hacer todo, hasta sacrificar su propia vida. Se siente que se es capaz de todo tipo de sacrificio, de renunciarlo a todo. El amor le da sentido a la vida. Por primera vez en la vida experimentas la sencación de que te sientes más maduro, ves el mundo de otra manera. Todo lo que haces, lo haces por la persona a la que amas.
Me has enseñado amar y por eso siento una gratitud enorme hacia ti.Gracias por tu amor al que siempre me demuestras y el cual es excepcional y irrepetible, sincero y el que me hace feliz.
Los enamorados deberían mostrarse el afecto durante todo el año, no sólo un día así. En nuestro caso el 14 de Febrero es que como si fuera un año entero.
Tuya, únicamente para tí, toda tuya, por siempre.
Te quiero Bea!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia