Potrzebuje tlumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, potrzebuje bardzo tego tlumaczenia, bo chce kolezanace zrobic niespodzianke i napisac cos milego. z gory dziekuje.

"Moja Droga
To byla wielka przyjemnosc z Toba tu pracowac, jestes ladna, mila, wesola, pomocna dla kazdego dziewczyna. Nigdy nie myslalem ze spotkam tu kogos takiego jak Ty, zawsze moglem na Ciebie liczyc i zawsze moglem z Toba o wszystkim porozmawiac. Mam nadzieje, ze sie zobaczymy na tych wakacjach, a jak nie - to w przyszlosci. Jak nie w Argentynie to w Irlandii a moze nawet, chodz wiem ze nie masz narazie ochoty, w Polce. Mam nadzieje, ze mnie nie zapomnisz, bo ja Ciebie nie, i rowniez mam nadzieje, ze nie zerwiemy ze soba kontaktu i dalej bede mogl czasem chodz troche na Ciebie liczyc.[juz] Tesknie.

Ps.Powodzenia w przyszlosci. "
Querida mía
Fue un placer trabajar contigo. Eres una chica guapa, simpática, alegre siempre con iniciativa para ayudar a la gente. Nunca había pensado que encontrara aquí alguien como tú, siempre pude contar contigo y hablar de todo. Espero que nos veamos este verano y sino, pues quizás en el futuro. Si no sea en Argentina, pues en Irlanda o quizás hasta en Polonia a pesar de que no tengas ganas por ahora.Espero que no me olvides, yo de ti no me olvidaré y también espero que no rompamos el contacto y podré seguir contando contigo. (ya)te echo de menos

te tengas suerte en todo en tu futuro
qué tengas suerte..
sory za pomylke
DZIEKUJE BARDZO :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia