Bardzo prosze o pomoc w przetlumaczeniu sma-a

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o pomoc. Znajomosc hiszpanskiego 100% jest mi obca. Bede badzo wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam

...envio un mensaje diciendome puta ...

Hola Peter como estas yo estoy descansando me voy a duchar le able a my madre de ti quiere conocerte (and you)?

Bardzo dziekuje za pomoc.
aha i jeszcze jeden :)

...cuando vuelvas pudep rentar un jeppéta o un carro para ir a conocer a (my mother)...

jeszcze raz dziekuje za wszelka pomoc :)
wyslal mi sms nazywajac mnie k.....

witaj Peter, jak sie masz, ja odpoczuwam, ide pod prysznic, mowilam mojej mamie o tobie, chce cie poznac , a ty?
kidy wrocisz, mozesz wyanajac samochod aby moc pojechac i poznac mpja mame
Oooo żyjesz :D
Zyje zyje ...w koncu chyba nie ma wyjscia :)
Mam nadzieje ze trzymanie w kciuki pomoglo ..staralem sie jak moglem :)
Pozdrawiam
BeaI

Wielkie dzieki za pomoc.
Pozdrawiam
A to "żyjesz" było do BeaI.
A kciuki... pomogły!! wróciłam z egzaminu przekonana, że pewnie będzie marne trzy a tu... 4,5 :D:D
Dziękuję :) Jakbyś mógł jeszcze w środę o dziesiątej, dobry jesteś w te klocki hahaha :) Będę bardzo wdzięczna
Hmm zobacze co da sie zrobic z ta sroda ...trzeba bedzie sobie zanotowac :) a jezeli to pomaga to zrobie to z czysta przyjemnoscia :)

I jeszcze jedno gdybym mogl (choc zaczynam powoli sie wstydzic ze prosze)

Cuando tu vengas yo tengo 3 (day free) rentas un carro for 3 (day) para ir a (my house on the bech) beautifor (choc mysle ze to jakis angielski wyraz) es una sorpresa

Pozdrawaim
Kiedy przyjedziesz będę miała 3 dni wolnego, pożyczysz samochód na 3 dni żeby pojechać do mojego pięknego domu na plaży, to niespodzianka.
Z cala pewnoscia nie zapomne o srodzie :)
(W takich momentach czlowiek uswiadamia sobie jaki jest maly ...kilka zdan a bezradny jak dziecko)
Jeszcze raz bardzo dziekuje bardzo bardzo bardzo :)
Z cala pewnoscia nie zapomne o srodzie :)
(W takich momentach czlowiek uswiadamia sobie jaki jest maly ...kilka zdan a bezradny jak dziecko)
Jeszcze raz bardzo dziekuje bardzo bardzo bardzo :)
zyje Aga, zyje, ledwo, ale jednak, wakacje juz mam ale wcale nie odpoczywam, nie mam czasu i tylko sobie czasami ogladam nowosci na forum:)
Czy moglbym prosci:)

Gracias por quererme estoy felay de conocerte buenas noche

Dziekuje
Gracias por quererme estoy felay de conocerte buenas noche-dziekuje ze mnie kochasz(lubisz),jestem szczesliwy(a),ze cie poznalem(am),dobranoc.
powinno byc ze cie znam,sie pomylilam
cholera,pierwsza wersja jest dobra,wakacje mi nie sluza,sorki:ze cie poznalem
Wielkie dzieki :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego