PILNE!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

BARDZO PROSZE O PRZETLUMACZENIE. Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC

Siedzę dziś na piasku wśród innych golasków. Ściskam Cię z oddali bo mnie słońce pali
Pozdrowienia wyszły z mody i wyrzucam je do wody. Przechodzę na inny kierunek i przesyłam pocałunek
Złociste słońce świeci na niebie. Maluje promienie na błękitnym niebie. A ja z daleka ze szczerym usmiechem moc gorących pozdrowien Cie śle
Chociaż jestem w innym gronie myśl o Tobie ciągle płonie. Pozdrowienia śle z oddali. Byśmy wkrótce się spotkali
Na plaże przybyłem ciało opaliłem w morzu się pluskałem piwko w siebie wlałem. Tak sobie rymuje słodko leniuchuje
Choć daleka droga do Ciebie. Choć życie jest trudne i złe jest jednak ktoś w oddalu kto miłe pozdrowienia Cie sle
Wiatr tutejszy mocno dmucha szepce serce cos do ucha a me serce nie z kamienia wiec przesyłam pozdrowienia
Wiązankaszczerych i goracych pozdrowien wraz z fala swiezego letniego powietrza przesyla milemu koledze zawsze pamietajacy kolega
1.Estoy sentada en la arena entre otros desnudos. Te doy un abrazo desde lejos, porque me quema el sol.

2. Saludos salieron de la moda y los echo al agua. Paso a la otra direccion y mando un beso

3. Un sol dorado luce en el cielo. Dibuja los rayos en el cielo azul. Y yo desde lejos con la sonrisa sincera te mando muchos saludos

4.Aunque estoy en la otra sociedad, sigo pensando en Ti. Mando saludos desde lejos. Para que nos veamos pronto.

5. Llegué a la playa, bronceé mi cuerpo, chapoteé en el mar, bebí una cerveza. Y asi me estoy rimando y holgazando.

6.Aunque estoy muy lejos de Ti.Aunque la vida es dificil y mala, sin embargo hay una presona que te mande los saludos

7. Aunque el vieno de aqui sopla mucho, susurra algo el corazon a la oreja y mi corazon no es de una piedra y te manda los saludos..

8. Un ramo de los saludos sinceros con una ola del aire fresco de verano, manda para un colega (amigo) simpático un colega (amigo) que siempre acuerda de ti
taa wielka rzecz.......:)

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie