Mam jeszcze jedną wielką prośbę :)
Chciałabym znaczyć dla niego tyle, ile on znaczy dla mnie... wszystko... Chciałabym, by czuł się przy mnie wyjątkowo i bezpiecznie... Chciałabym chwile z nim spędzone ukryć, aby trwały wiecznie... Chciałabym trzymać go za rękę co dzień choć przez krótką chwilę... Chciałabym spełnić jego marzenia, choćby miał pragnień tyle... Chciałabym, aby zawsze witał mnie ten słodki pocałunek... Chciałabym, by w jego sercu radość wzbudzał każdy podarunek... Chciałabym, aby mnie kochał coraz mocniej z każdym dniem... Chciałabym w nocy przy poduszce czuwać nad jego słodkim snem... Chciałabym mieć w nim przyjaciela i sekrety swe powierzyć... Chciałabym nigdy już nie poczuć pustki w sercu, samotności... Chciałabym mówić mu o wszystkim, dzielić smutki i radości... Chciałabym nigdy też nie poczuć, jaki zazdrość miewa smak... Chciałabym, by mnie poprawiał, kiedy robię coś nie tak... Chciałabym, aby mnie wspierał w trudnych chwilach i w chorobie... Chciałabym, by mnie nie zmieniał, bo ja dla niego sama to zrobię... Chciałabym poczuć smutek w sercu, gdy rozstania przyjdzie czas... Chciałabym poczuć smak tęsknoty, gdy nie będzie razem nas... Chciałabym, by mi zaufał i wierzył w moje słowa... Chciałabym wszystkie piękne chwile gdzieś głęboko w sercu schować... Chciałabym, by mi pokazał świat, którego nie poznałam... Chciałabym przy nim móc zrozumieć to, czego nie rozumiałam... Chciałabym dostrzec wreszcie rzeczy, których oko nie widziało... Chciałabym w sercu poczuć ciepło, to, którego nie zaznało... Chciałabym poczuć się kochana, wiedzieć, że ktoś dla mnie żyje... Chciałabym, by wiedział zawsze, że me serce dla niego bije... Chciałabym, aby zawsze był i ja przy nim chciałabym być... Chciałabym, aby był mocą, która da mi siłę żyć... Chciałabym w sercu mieć nadzieje, której nic już nie pokona... Chciałabym, aby moje serce wraz z jego sercem zgodnie biło... Chciałabym, by to trwało wiecznie i się nigdy nie skończyło... Chciałabym, by jego złoty uśmiech dni przynosił pełne słońca... Chciałabym wierzyć, że tak będzie już zawsze, do końca... Chciałabym, aby on też wierzył... Chciałabym... aby był... Nie tylko w snach
Wiem , że jest tego sporo , z góry bardzo dziękuję za pomoc , pozdrawiam cieplutko