Proszę pomózcie mi;
zostawiłem 25.08.08 w tym miejscu okulary, byłem bardzo do nich przywiązany dlatego chciałbym je odzyskać, myślę o tym aby na mój koszt je do mnie przysłali pocztą, ale nie ucze się hiszpańskiego a tam w żadnym innym języku mnie nie zrozumieją. Wiec proszę o pomoc.
Zostawiłem je w tym miejscu:
• Direccion: Junto a la AS-220. A 500 metros del cruce hacia Meras y Paredes
• Localidad: Almuña (Concejo de Valdés)
• Teléfono de contacto: Ayuntamiento de Valdés: 985 64 02 34 . Móvil: 653 51 62 96
• Propiedad del albergue: Municipal
• Institución o Administración encargada de los costes de conservación: Asociación de Amigos del Camino de Santiago Luarca - Valdés
• Persona encargada de atender el albergue: Mauricio Díez
• En caso de estar el albergue cerrado: Llamar al 653 51 62 96
• Observaciones: Antiguas escuelas de Almuña. Van a ampliar las plazas para verano de 2007. Servicios en las cercanías: en Luarca, a 2 kilómetros
(http://caminodesantiago.consumer.es/albergue-de-peregrinos-de-almuna)
Myśle ze list powinien wygladać tak:
Sz.P. XXX
Mam pewien problem, byłem u was 25.08.08, zostawiłem bardzo ważne dla mnie okulary z czarno srebną oprawka. Jeśli udało wam się je odnaleźć proszę o ich pilne przesłanie na mój koszt na polski adres:
….
.
..
.
…
Będę wam serdecznie wdzięczny.
Dziekuje bardzo z góry
….
Proszę was przetłumaczcie dla mnie ten krótki liścik, lepiej by było oczywiście zadzwonić ale nie mam niestety wśród znajomych nikogo mówiącego biegle po hiszpańsku. Dzieki bardzo