Pomoże ktoś? Por Favor:)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Miałabym ogromną prośbę. Znajdzie się ktoś kto przetłumaczy piosenkę z "Idiotki nie idą do nieba"? Bardzo proszę, zależy mi. Będę BARDZO WDZIĘCZNA:):)

Esto es lo que soy
Jesse y Joy

Un segundo en esta vida puede cambiar tu rumbo
Cortar tus alas para lentamente para bajar tu mundo
Mandar ese disfraz que para nada te va al limbo
Perder el miedo para nuevamente tratar juntos
Nunca es tarde para comenzar
No tengas miedo de volver amar

Lo que quiero es un amor que sepa que no soy alfombra ni escalón, con dignidad y convicción
Quiero un amor que sepa lo que soy
que tenga un corazón, detalles y pudor
Eso es lo que soy

Los corazones tontos nunca podrán llegar al cielo
Aun tengo la esperanza de volver a escuchar te quiero
Nunca es tarde para comenzar
No tengo miedo de volver amar
Un segundo en esta vida puede cambiar tu rumbo – Sekunda w tym życiu może zmienić twój kierunek
Cortar tus alas para lentamente para bajar tu mundo – Przyciąć twoje skrzydła by powoli by opuścić twój świat
Mandar ese disfraz que para nada te va al limbo – wysyłać tą maskę żeby nigdy nie poszła w zapomnienie
Perder el miedo para nuevamente tratar juntos – Stracić niepokój aby od nowa starać się razem
Nunca es tarde para comenzar - Nigdy nie jest późno aby zacząć
No tengas miedo de volver amar – Nie boisz się powrotu do kochania

Lo que quiero es un amor que sepa que no soy alfombra ni escalón, con dignidad y convicción - To czego chce to miłość która wie że nie jestem dywanem ani stopniem z godnością i przekonaniem
Quiero un amor que sepa lo que soy – Chcę miłości która wie jaka jestem
que tenga un corazón, detalles y pudor – która ma serce, drobiazgi i wstydliwość
Eso es lo que soy – Taki właśnie jestem

Los corazones tontos nunca podrán llegar al cielo – Głupie serca nigdy nie będą mogły pójść do nieba
Aun tengo la esperanza de volver a escuchar te quiero – Jeszcze mam nadzieję na powrót i usłyszeć kocham Cię
Nunca es tarde para comenzar – Nigdy nie jest późno aby zacząć
No tengo miedo de volver amar – Nie boję się powrotu do kochania
No tengas miedo de volver amar - Nie boj sie znow pokochac
BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC :):)

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego